Bu yaşıma kadar torpilin olmadığı hiç bir döneme denk gelmedim. Sadece oranları değişmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kimseye buraya zorla yazı yazdırmadım...Zamanın varsa yaz yoksa yazma banane...O sattığın devlet kurumları gün gelir şarteli indirirse kalırsın öyle sonra görürsün gelişimi....Sen böyle düşünebilirsin.Bu seninle aynı düşünmüyorlar diye aklından şüphe ederim diyerek bilmişlik yapma hakkını vermez....Ben burada of ne olur şu partiye bu partiye ver diye ikna çabasında da değilim.İstersen git BDP'ye ver o beni ilgilendirmez...Kendi vicdanına kalmış...Sadece merak ettiğim için başlık açtım...Hepsi bu Selametle...Son olarak fikrimi söyleyip dahada yazmam bu konuya
Kimi hristiyan olmakla suçluyor, klise yaptı diyor, Kimi şeriatı getirecek, her yana cami yaptı diyor
Kim nerden tutturursa oradan vurmaya çalışıyor... Esas amacı şu esas amacı bu gibi tahminler ve varsayımlar yürütmek yerine, ona oy vermeyin bu adam ondan daha iyi diye bileceğeniz biri varsa, gösterin ve bizi ikna edin ona oy vererlim. Ben şahsım adına yemin ederim zerre partizan değilim.. Ülkem için daha iyisini yapacağına inandığım an Mhp ye de TKP ye de Chp ye oy verrim..
Dini siyasetemi alet eder neye alet eder beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren o admın yaptığı yolun üzerinde Türk, Kürt, solcu ,sağcı hepsi yolculuk yapıyor. Yaptığı sağlık reformundan herkez yararlanıyor, döşediği demir yollarını herkez kullanıyor.. 3 gün sonra bu adam ölse gitse yapılan yatırımların hepsi bu ülkeye hizmet etmeye devam edecek. Kimsenin cebine girmeyecek.
Toprak satışı konusunda Abdulhamit Hanın söylemiş olduğu ile şuan yapılan özelleştirme yada mülk satışını bir tutuyorsan aklından şüphe ederim arkadaşım.
Burda bahsedilen Hatay olayındaki sınır belirleyen cinsten bir toprak satışıdır. Senin hiç canın sıkılmasın.. Büyük elçilikler haricinde, Değil yabancıların, senin dahi toprağın mülkün yok bu ülkede.. Sadece üzerinde yaşama ve kullanma hakkını alıyorsun belirli şartlar altında.. Hatta bindiğin araba bile sana ait değil.. Onun için boşuna yaygara koparmayın 100 dönüm yer alıp kendi ülkeni kuramıyorsun yani..
Son paylaştığın haberin iç yüzü biraz farklı. ona hiç girmiyorum. Bu konu uzar gider.. Sen mynetten, hürriyetten, faceden bulur bulur lin yapıştırrırsın akşama kadar Kimsnein avukatlığını yapacak zamanımda yok açıkcası.
Daha iyisini bulup, iyi olduğuna ikna ederseniz yol alırsınız.. Bulamzsanız istediğiniz kadar kopyala yapıştır yapın hiç bişi değişmez.
saygılar.
Başka parti de gelse bu görüntünün değişeceğine inanmıyorum....Şimdi bunu da bi açıklarsanız sevinirim :sulanma:
Şimdi bunu da bi açıklarsanız sevinirim :sulanma: