- Konuyu Başlatan
Bu başlığı ben açtığım için muhatap aldım.Bu yanlış anlaşılma için özür dilerim.Torpil başlığı altında bu konunun uzamasına sebep büyük ihtimal benim.Ben sordum.Aslında iyi ki de sormuşum.Hani bu konuşmalar bize karşı görüşteki insanların düşüncelerini anlamamız açısından yarar sağlayacaktır.Saygılar...Serhan yazılarımı neden direkt muhattab aldığını anlayamadım...Ben genel anlamda kimseyi yermeden ve kırmadan görüş belirttim...seni direkt suçlayıcı bir tutumda değilim olmamda ...Her yorumuma , sana yazılmış gibi üstüne alınman yanlış olmuş...
Hükümetlerden bahsediyoruz...Varmı eksisini söyleyen hükümet dünyada...? Yada siyasetci türkiyede...? Kimse söylemiyorki... yada zaten söyleyemiyor...Hep birlikte kötüye kötü diyelim,iyiye iyi...Bu hangi görüşten yada partiden olursa olsun doğruluk adına yol tutarsak milletimiz için daha iyi olur diye düşünüyoruz...Haa kimse yanlışını dışarıya söyleyemeyebilir ama kendi içinde muhasebesini yapmak zorunda...
Eleştiride tabiki olacak ama torpil adıyla açılan bir konuda kimilerinin muhalefet adına içini kusmasıda gerekmez...Burada her yazılana kelime kelime cevap verilemeyeceği gibi , işin içindende çıkamayız...Amaç ülke çıkarlarımız olmalı..Kendimizide tartışalım başkasınıda...ama türkiye için...Hepimiz ortak noktatayız'da ortasını bulmak için köşelere kaçıyoruz...amacımız bölmek değil toplamak...