toyota bozulmayan araba

tipini sevmiyom ama daha az sorun çıkarıyo galiba

araba şans işi de olsa toyotada şansın daha fazla.. opelde herkes mi şanssız oluyor?? bildiğim kullanıcıların hemen hepsi şikayetçi.. Japondu almandı meselesine gelince; lexusu, sektöre ilgi duyan herkes bilir. Peki kim üretir lexusu? Bu yaz sonunda yada 2008 sonunda bende yeni nesil corolla alacağım. Kesin niyetliyim, bir mani olmazsa inşallah alırım..

Bende senin gibi bulduğum her forumu okudum; şikayetvar gibi sitelere baktım, toyota fun clubları okudum hatta diğer markaların funlarında bile bulabildiğim toyota başlıklarını okudum.. Sonuç net; toyotada şansın çok daha fazla. Hani bir reklam vardı; güzel bacaklı bir hanım yolda kalmış toyotasıyla ve oradan geçen iki genç bunu görüp yardım etmek için duracakken birden gençlerden birisi bağırır "bu bir tuzak, bir toyota asla yolda kalmaz."..

opele bindiğimiz gündden beri arıza yapmadı yani ne arıza ışığı yandı nede yolda bıraktı şans işi ise araba biz kesinlikle şanslıyız :D

Opelden Önceki aracım toyota corollaydı benden uzak dursun araba kesinlikle şans işi

toyota nın neresine bakarsak bakalım kalitelidir. şans olayı daha da artıyor eğer toyota alırsan bence. bu opelden iyi olduğu anlamına gelmez ama opelden de iyi yanları var mesela motor gibi, gacırtı gucurtu gibi.

opelin sağlam kasası benim hayatımı kurtardı! şimdilik başka marka düşünmüyorum kesinlikle! bu açıdan da olayı değerlendirmek lazım derim.

japon arabalarının motor teknolojileri oldukca iyi fakat malzeme ve işcilik okadar başarılı değil malesef

Geri