toyota bozulmayan araba

doğu ve güneydoğu anadoluda sağlamlığından dolayı orta sınıfın tercihi toyota

araba sans isinden cok ne istediğini bilmektir. ben opelin guvenlik acısından sorunsuz olduğunu dusunuyorum ve benim için onemli olan guvenlik

doğuda en çok satan araç olduğu doğru.. ben başkaledeyim ve burada toyotadan başkasını bulmak çok zordur. Hatta ilçeye ilk geldiğimde yaşlıca birisi arabamın toyotanın hangi modeli olduğunu sormuştu.Araba deyince toyotayı anlıyorlar. Markalaşmış burada.. Bolca corolla ve avensis yanında rav4 ve hilux var.

Sebebine gelince; kaçak benzini ve mazotu sorun çıkartmadan sadece toyotalar yakıyor.Litresi 1.80 YKr den alıyorlar benzini ve sorunsuzca km yapabiliyorlar. Başka marka araç alsa, litresi 3 YTLden benzin alacak, yada kaçak koyup ikide bir arıza yapmasını göze alacak.. LPG falan zaten yok.. Ben mecbur kaldım 2 kere kaçak koydum, aracın sesi hemen değişti. Zor çalıştı, bir dahada koymadım..

Ayrıca aracın süspansiyonuda sağlam, buraları bilenler bilir çok sarp yerlerdir. Köy yolları normal aracı kısa sürede kırar, ama toyota katır gibi çıkıyor..

Geçenlerde irandan heyet geldi, onlarında araçları toyotaydı..Yani sadece Türkiyeye mahsus değil bölge ülkelerininde gözdesi toyota. Yolda kalmıyor, kolay arıza yapmıyor, sağlam ve konforlu.. E daha ne olsun..

doğuda en çok satan araç olduğu doğru.. ben başkaledeyim ve burada toyotadan başkasını bulmak çok zordur. Hatta ilçeye ilk geldiğimde yaşlıca birisi arabamın toyotanın hangi modeli olduğunu sormuştu.Araba deyince toyotayı anlıyorlar. Markalaşmış burada.. Bolca corolla ve avensis yanında rav4 ve hilux var.

Sebebine gelince; kaçak benzini ve mazotu sorun çıkartmadan sadece toyotalar yakıyor.Litresi 1.80 YKr den alıyorlar benzini ve sorunsuzca km yapabiliyorlar. Başka marka araç alsa, litresi 3 YTLden benzin alacak, yada kaçak koyup ikide bir arıza yapmasını göze alacak.. LPG falan zaten yok.. Ben mecbur kaldım 2 kere kaçak koydum, aracın sesi hemen değişti. Zor çalıştı, bir dahada koymadım..

Ayrıca aracın süspansiyonuda sağlam, buraları bilenler bilir çok sarp yerlerdir. Köy yolları normal aracı kısa sürede kırar, ama toyota katır gibi çıkıyor..
bende urfadayım araçların %50 si toyota kaçak benzin burda 1.7 ytl ve 2007 corollolarda kullanıyorlar bende kullanmayı düşünüyordum gerçekten proplem yaratıyorsa uyarın için teşekkürler

bende zafira kullanıyorum o kadar arıza yapmadı neden toyota örneği veriyorsunuz honda var subaru var japonlarda teknoloji fulll ama yine de ZAFİRA yine de OPEL...

gidin bi japon arabasının sonra alman arabsını ön göğüse bi vurun çıkan sesleri değerlendirin ;)

bi söz vardır italyan giyerim almana binerim rus severim :)

araba sans işidir... dediğinize katılıyorum bizde avensis aldık.. sıfır daha 25 gün oldu.. arka iki sispansiyon patlak çıktı...:S ama çevreizdede avensis kullananlar var... hepsi çok memnun... valla atiklik yönünden de şunu söylüye bilirim. bundan önceki arabamız.. vectra1.6 GL di. Şimdi buda 1.6 gaz vermeye korkuyosun.. ve çok memnunuz... Herkese tafsiye ederim.. Ama son bişey araba karizma olsun diyosan alman otomobili alcan.

ben ispanyol bir firmanin turkiye sorumlusuyum, biz turkiyedeki araba kablo donanimi ureten oto yan sanayi firmalarina(Yazaki, Delphi, ECS, Shomutomo) test sistemi kuruyoruz. Su an Yazaki'de yeni bir proje var ve onun test masalarini kurmaya basladik. proje TOYOTA AVENSIS projesi, yani toyota avensisin 2009 kasasinda buyuk degisiklik yapacak, yeni modeli bekleyin. eski kasalar da fiyat dususude olacaktir. arabanin suan temmuz ayi icin seri uretimi baslayacak.3-4 ay sonra reklamlarini seyredersiniz.

Eski patronum 2004 yılının Ocak ayında sıfır 1.6 Avensis almıştı..1.5 sene ve 20.000km sadece ben kullanmıştım.Bu 1.5 sene zarfında sadece park sensöründe bir arıza olmuştu,oda garantiden halledildi.Sonrasında neler oldu bilemiyorum

Geri