doğu ve güneydoğu anadoluda sağlamlığından dolayı orta sınıfın tercihi toyota
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğuda en çok satan araç olduğu doğru.. ben başkaledeyim ve burada toyotadan başkasını bulmak çok zordur. Hatta ilçeye ilk geldiğimde yaşlıca birisi arabamın toyotanın hangi modeli olduğunu sormuştu.Araba deyince toyotayı anlıyorlar. Markalaşmış burada.. Bolca corolla ve avensis yanında rav4 ve hilux var.
Sebebine gelince; kaçak benzini ve mazotu sorun çıkartmadan sadece toyotalar yakıyor.Litresi 1.80 YKr den alıyorlar benzini ve sorunsuzca km yapabiliyorlar. Başka marka araç alsa, litresi 3 YTLden benzin alacak, yada kaçak koyup ikide bir arıza yapmasını göze alacak.. LPG falan zaten yok.. Ben mecbur kaldım 2 kere kaçak koydum, aracın sesi hemen değişti. Zor çalıştı, bir dahada koymadım..
Ayrıca aracın süspansiyonuda sağlam, buraları bilenler bilir çok sarp yerlerdir. Köy yolları normal aracı kısa sürede kırar, ama toyota katır gibi çıkıyor..
bende urfadayım araçların %50 si toyota kaçak benzin burda 1.7 ytl ve 2007 corollolarda kullanıyorlar bende kullanmayı düşünüyordum gerçekten proplem yaratıyorsa uyarın için teşekkürler
haklısın güzel sözgidin bi japon arabasının sonra alman arabsını ön göğüse bi vurun çıkan sesleri değerlendirin
bi söz vardır italyan giyerim almana binerim rus severim