Ynt: Trafik Cezası
trafikte orta şeritte beklerken, emniyet şeridinden bilerek gidenlere hakkımı helal etmiyorıum.. araya otomobil girmesin diye peşpeşe tampon tampona giden kamyon suruculerine mudahale etmeyip, aynı guzergahta sırf istanbul plakalı diye özellikle oltaya düşüren art niyetli(genllemiyorum sahit oldugum görevli) görevliye de hakkımı helal etmiyorum.... walll
markopasa86 link' Alıntı:19 km farka 290 TL 002tuhaff Hakikaten iyi geçiriyorlar insanlara. Sanırım yakın bir zamanda bana da gelebilir. Geçmiş olsun Hakan Bey.
Benim anlamadığım tamam şehir içinde 50 km hız sınırı diyelim, biz 70 ile gittik, buna 290 TL ceza kesenler, emniyet şeridini adeta normal şeride dönüştürenlere, insanların hayatlarını tehlikeye atıp trafikte makas yapanlara, motorsiklet ile araçların arasında vızır vızır geçenlere neden bu kadar yüklü cezalar kesmiyor ? şehir içinde normal bir şekilde 70 ile gitmek mi, yoksa makas yapmak mı daha tehlikeli ? İnanılmaz bir dengesizlik var. Eğer 50 ile gidilen yerde 70 ile gidince 290 TL ceza kesiliyorsa, bence makas yapanlara bin tl nin üzerinde ceza kesilmeli, aradaki tehlike dengesine bakacak olursak.
trafikte orta şeritte beklerken, emniyet şeridinden bilerek gidenlere hakkımı helal etmiyorıum.. araya otomobil girmesin diye peşpeşe tampon tampona giden kamyon suruculerine mudahale etmeyip, aynı guzergahta sırf istanbul plakalı diye özellikle oltaya düşüren art niyetli(genllemiyorum sahit oldugum görevli) görevliye de hakkımı helal etmiyorum.... walll