trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kadar zamanda yetkililer öyle yada böyle çözülmeliydi bu konuyu bence bu kadar zor bişey olmasa gerek ??????

Öyle yada böyle çözülürdü tabii ki ama tam anlatamamışım galiba;

Beğenmediğimiz tasarımı da " sticker olsun da boşver " deyip bastıralım mı? Biz bu işi çok ciddiye alıyoruz.

Ama sen gönüllüysen bu işi sana devredebiliriz memnuniyetle...

Biraz daha bekleyelim arkadaşlar.Demek ki iyi birşeyler yapılmak isteniyor.

Öyle yada böyle çözülürdü tabii ki ama tam anlatamamışım galiba;

Ama sen gönüllüysen bu işi sana devredebiliriz memnuniyetle...

yok ben sizi anladım çok ciddi düşünüyosunuz ok ...yanlız ben bu kadar zor olmasa gerek derken ( sticer konusu temmuz 2006 da açılmış herkez bişeyler yazmış ama sayfalarca yazanlar olmuş birbirlerine ters düşmüş herkez ayrılanlar olmuş ve enson yorum kasım 2006 da yazılmış öylece duruyo ) öylesine bastıralımmı diyosun tabiki hayır öylesinde bastırma en güzeli olsun ama mevzu bir yıl a yaklaşırken bu kadar zor olmasa gerek demek istemiştim ben inşaat sektöründe tasarım plan proje 3 boyut resim hatta ruhsat ve tapu işleri bile yapıyorum ama logo tasarımı branşım dışında .....ama arkadaşım var 3 - 4 alternetif sunayım isterseniz diyecem ama bu kadar ay geçmiş nestle den bile teklif almışınız olmamış ben en iyisi hiç karışmayayım....eski sticer i basıp arabama yapıştabilirmiyim ???? fotosunu da koyarım beğenmezsesniz sökerim

dudulludan kayışdagına dogru giderken arkadan gündüz gözü bi far ışıgı gözümü aldı dikkat ettim aynalar felan spor bi corsa jant mant şekil bi araba tanıdım beni geçmesin diye tanımamazlıktan geldim ama yok geçti yinede üyelerimizden
hasang hasancım maşallah iyi yürüyor aracın çok ta güzel görünüyor kıskandım yaw bide dizel olmasa kim tutar seni bilmiyorum kazasız belasız sürüşler :good:

armada aga78 i ortaköyde yakaladım yazmışsın sohbet köşesine bide opelim magazin demişsin ayıp yaw niye reklam ediyon bizi:)
bee işteydim ahanda bu saatte geldim etiler, bebek, kuruçeşme, beyoğlu, taksim, osmanbey, nişantaşı. gibi semtler benden sorulur her an bi köşeden çıkıveririm yoluna adamın sende git artık geldigin yere yaww ankara seni özlemiştirr:D :)

bu arada 4 saat ist trafiginden bittim şimdi hafif yagmur ciseliyor ve durum sakin bende sakinleşmeye çalışıyom

Geri