trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu olaylar yüzünden neler oldu biliyormusun biz insaniyetlik yapıyoruz uyarıyoruz.

Berker abi bırak abi yhaa yapsınlar başlarına gelecekleri görürler sonra, daha önceleri oldugu gibi

konuyu açtıgıma açacagıma pişman oldum yaw biz birbirini gören varmı dedik stikır nerden çıktı bırakın olur bigün

evet varmı trafikte opelim net üyesi bi arkadaş gören

benim plaka meydanda valla diğerleride yazsın plakalarını.öyle marka model renkle tanıyamayız:)

Arkadaşlar forumda en çok irdelenen konu bu... Aynı konu hakkında da birçok yerde konuşuluyor. Ben de aynı açıklamayı tekrar tekrar yapmak durumunda kalıyorum.
Talebiniz gayet normal. İnanın bu sticker işine yönetim olarak çok ağırlık veriyoruz. Sayısını hatırlamıyorum ama ortalama 15 civarında tasarım geldi önümüze... Beğenmiyoruz ne yapalım? Beğenmediğimiz tasarımı da " sticker olsun da boşver " deyip bastıralım mı? Nestle' nin tasarımcısından bile çalışma aldık ama olmadı işte... Güncel olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ne zaman " tamam budur " dersek o zaman bastıracağız ve Mayıs' taki buluşmamıza da yetiştirme gayretindeyiz. Zaten tasarım gelse sadece sticker' lar değil, t-shirt ve şapkaların da önü açılacak. Sticker' ın yanında logo için de çalışmalar alıyoruz. Sizler de tasarımlarınızı bize gönderebilirsiniz. Her çalışmayı değerlendiriyoruz. Bakarsınız 3 farklı tasarımdan beğendiğimiz farklı noktalar olur bunları birleştirip ortaya bir şey çıkarırız. İyi tasarımlar da geliyor beğeniyoruz ancak cam üzerinde olmayacak çalışmalar oluyor mecburen eliyoruz. Yani tasarımın yanında fonksiyonellik de önemli... Okunaklı olmalı, cama ortalanacağını düşünürsek simetrik olmalı vs vs... Birçok önemli nokta var ve biz bu işi çok ciddiye alıyoruz. Sizin de biraz daha sabretmenizi rica ediyoruz.

en iyisi yolda giderken bütün opel marka araçlar birbirine sellektör versin ve korna çalsın eğer karşıdan da işaret gelirse anlaşılır opelim netten olduğu:) :)

bu kadar kapsamlı bu kadar ciddi bu kadar çok üyesi olan bi siteye 4 - 5 aydır üyeyim bu sticer olayını yeni öğrendim çok tartışma olmuş önceden...çok konuşulmuş ... ama aracımın camında şık bir sticer çok şey katar insan bu çatı altında olduğunu hisseder araca bir aitlik bir farklılık vs vs. çok olumlu ancak bu kadar zamanda yetkililer öyle yada böyle çözülmeliydi bu konuyu bence bu kadar zor bişey olmasa gerek ??????

Geri