sultançiftliği, 500 evler, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa civarında opelim net üyesi varsa elbet bir gün denk gelir karşılaşırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sultançiftliği, 500 evler, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa civarında opelim net üyesi varsa elbet bir gün denk gelir karşılaşırız
aynı mekanlarda takılıyoruz her akşam 18:00---18:30 arası oradan geçerim...TUNA caddesinde turlayıp Bayrampaşa Altıntepsi ye giderim.valla ben g.o.paşa meydandayım umarım bir gün karşılaşırız:good:
aynı mekanlarda takılıyoruz her akşam 18:00---18:30 arası oradan geçerim...TUNA caddesinde turlayıp Bayrampaşa Altıntepsi ye giderim.
armada aga78 i ortaköyde yakaladım yazmışsın sohbet köşesine bide opelim magazin demişsin ayıp yaw niye reklam ediyon bizi
bee işteydim ahanda bu saatte geldim etiler, bebek, kuruçeşme, beyoğlu, taksim, osmanbey, nişantaşı. gibi semtler benden sorulur her an bi köşeden çıkıveririm yoluna adamın sende git artık geldigin yere yaww ankara seni özlemiştirr
bu arada 4 saat ist trafiginden bittim şimdi hafif yagmur ciseliyor ve durum sakin bende sakinleşmeye çalışıyom
nerelerdesin abi gözükmüyosun hiç