trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kapışma konusunda Ben Siyah İnciye hak veriyorum. Nedense opelciler bu yola çok baş vuruyor.Yakında yaşadığım bir anımı burada dile getireyim.yer Aydın izmir kara yolu tünel çıkışından sonra önümde sedan Astra gidiyor. Gidişi normal Ben sollamaya kalkınca oda basmaya başladı Arabası belli bagajıda dolu çökmüş. Birazdaha yaklaştım arkada iki çocuğu var geçmek üzereyken önde hanımı ve kucağına bebek. Yokuş aşağı olduğu için bu durumu görünce geride kaldım. Bir müddet böyle gitikten sonra geçmeye kaltım durum yine ayni Ailesini düşünmeyen adamın düşüncesinde değişen birşey yok Biraz mantıklı olsa benimki H kilo farkı var ve araçta benden başkada kimseyok Arabalarıngücü meydanda neyin peşinde koştuğu bellideğil. Bastım geçtim Gişeler yaklaşımdan sonra kuralına uykun sürrate düştüm. Bizim hırs küpü on dakika sonra geçti. Gişe çıkışında radar konrölünde çevrilmiş. Ders olmuşmudur acaba:confused: onu düşünüyorum. Birde Bebeği tehlikeye atmasını.Daha önce seyir halinde dikkat ettim diğer markalar ile takışmıyor.

sana takmış demek ki öyle adamlar da var ben öyle durumda basıp gidiyorum yetişirse gelir kendi kendine bişey yapar gider

toprağım aga78 bu sticker işi güsel olur çok ii bir konuya değinmişsin abi...eğer olursa haber weririmisin özelden_??
ayrıca burda bi vectra c war sanırım bi kaç kez gördüm ama o beni görüyomuşş:o ;) keşke ben de onu sürekli görsem...

siyah inci' Alıntı:
sana takmış demek ki öyle adamlar da var ben öyle durumda basıp gidiyorum yetişirse gelir kendi kendine bişey yapar gider
Daha önce basmayışımın sebebi belirtiğim gibi bebekti.
Takacak bir durumda olmadı ki Demekki kişnin kafa yapısı bu :hıh:

arkadaşlar şu sticker mevzuusunu hiçmi hiç acmayın daha önce cook tartısıldı konusuldu ve cok iyi arkadaşlarımızı kaybettik bu yüzden o yüzden irdelemeyiniz ....

bi stiker yaptirsakya assak bi yerlere tanişsak :) sol çekerken ona göre davranalim dimi ama

bn birini gördüm ama o beni görmedi :hıh:

Geri