trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Manisa da hatta aynı mahallede olduğumuz için sürekli Eren ile (ekselans0001) karşılaşıyoruz ... :)

EWT bnm dükkanın önunden geçerken bi slm veriri bende onu esir alırım çay içmeden kalkamaz yanımdan....:rock

malesef henüz ben rastlamadım plakalrını bi bilsem bi çay ısmarlayacam ama henüz kimseyle tanışma fırsatım olmadı....

hem kendi düğün vb cemiyetlerinde hemde tanıdıklarının düğün ve cemiyetlerinde piyanist ihtiyaçlarında yardımcı olurum kendim gidemesem de adam ayarlama konusunda yardımcı olabilirim busalılara....

ben hergün semtuning in önünden geçiyorum aksarayda bize çok yakın hepte bi araba oluyo allah daha fazlasını versin

Sabah serviste, takside, otobüste ya da yürürken opelleri incelemekten yoruldum valla. Hatta bi gün şirketten çıktım eve geliyorum bi corsa gördüm bakıyorum ama farkında değilim içindeki beyfendi suratıma ne bakıyosu der gibi bakınca allahhh dedim...Opelim.net üye oldum olan oldu ama güzel oldu ya....:rock :pon: :rock

ceren' Alıntı:
Sabah serviste, takside, otobüste ya da yürürken opelleri incelemekten yoruldum valla. Hatta bi gün şirketten çıktım eve geliyorum bi corsa gördüm bakıyorum ama farkında değilim içindeki beyfendi suratıma ne bakıyosu der gibi bakınca allahhh dedim...Opelim.net üye oldum olan oldu ama güzel oldu ya....:rock :pon: :rock

umarım en kısa zamanda kavuşursun istedigin aracına :good:

bravo valla

Valla trafikte o kadar çok opelci var ki hangisi formdan hangisi değil bilmiyorum ama formdaki arkadaşları tanımak yüzyüze sohbet etmek isterim.

valla ben hergün en az bir üye görüyorum opelteamden muddapa :) NEDEN ACABA :)

yeliz neden acaba ne şanslısın hergün görüyosun birini ben hafta kaç gün görüyosun :)

senide haftada 2 kere görüyorumdur. Sonra sıkça karşılaştıklarım isotta, The One, Eray fb, Karanık, Aga78,......
bu liste uzaaaarda uzar :)

arkadaşlar brndr h ergün birini görüyorum burda hattaa akşamları daaa:) tansugürler i bazen birkac üyeyi sudenas bazen opelim net üeyleri taa izmirden manisadan ziyarete geliyo.bazen alışverişe geliyo..bazende yoldan gecen opelim.net üyeleri ziyarete yada tanışmak için bakıma sokuyo aracını..tabi muryy unutmamak lazım almanyadan gelmişti helal olsun sonra harun001 geldi oooooooo aklıma gelmeyen daha varsa kusura bakmasın arkadaşlar şimdilik bukadar.

Geri