trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
istiyorsanız bir anket başlatalım herkez aracına nick yazsın yada kendimize bir sembol bulalım tüm üyeler bunu aracına yapıştrsın

ya şu arka cama bi sticker falan yaptırsak olmazmı birbirimizi tanımış oluruz yolda karşılaştığımızda???

evet katılıyorum böyle birşey yapmaız gerekiyor

ben antene siyah kurdale takıcam :)
istanbulun en sakin araç kullanan opelcisi olarak bana yolda artistlik yapmayın ona göre hee bozmayın konsantremi

stikır olayı biraz sorunlu o yüzden bu konuyu şimdilik rafa kaldırın

abi ben keçeli kalemle yazdım opelim net diye..plakanın altında da ophell.com yazıyo ama onu sökmek lazım..

sök sök ama keçeli olmaz sprey boya kullanmanı tavsiye ederim :)

Respect i görmüştüm bi kere jandarma kavşağında onun dışında bazı opeller çok dikkatimi çekiyo plakasını alıp forumdan bakıyorum tanıdık mı diye

M@honi' Alıntı:
Respect i görmüştüm bi kere jandarma kavşağında onun dışında bazı opeller çok dikkatimi çekiyo plakasını alıp forumdan bakıyorum tanıdık mı diye

yakalanmışız :D

Arkadaşlar sticker konusunda daha daha öncede diğer başlıklarda belirttiğimiz gibi logo araştırmalarımız devam ediyor.Eğer sizinde logo ile ilgili bir fikriniz varsa forumumuzu inceleyip ilgili başlık altında bize yardımcı olursanız bizi çok mutlu ederseniz.Eminim aramızda veya etrafınızda tasarım konusunda bilgili arkadaşlar vardır.Çalışmalarınızı bekliyoruz.Teşekkürler

Geri