trafikte birbirini gören opelim.net üyeleri varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beni bu gün siyah bi astra sıkıştırdı ama inşallah burda denk gelmem

dün öğleden sonra üç kapılı bi tane mavi renkli opelim.net stickerlı b kasa bi corsa gördüm.istanbul göztepe istasyon caddesnde park edili haldeydi.şöle bi gözüm takıldı etrafta kimse yoktu....

sabahları mecidiyeköy halkalı,akşamları halkalı yönünde seyreden bagajın sol alt köşesinde Türk bayrağı çıkartması olan beyaz 34 BT 4842 plakalı corsa benim.hafta sonu istanbul dışında veya ülkenin herhangi bir yerinde görebilirsiniz:) karşılaşırsak selamlaşalım

bu aralar Bursa da çok görüyorum, insanlar arabalarına küçücük beyaz tshirt ler asıyorlar, üzerinde çeşitli mesajlar var.küçücük bir askı,üzerinde beyaz tshirt :) bende alıp üzerine OPELİM.NET yazdıracagım.sticker dan umudu kestik başka çare kalmadı :D

harbidende istek ve tavsiyelerimize açalımmı bi stiker konusu ne dersiniz...önceden diplomatik nedenlerle iptal olmuş stiker işi tekrar bi şansımızı deneyelimmi

diyorum bi sticker alıp toyotaya takıyım diye TÜRKİYE nin teki olurum toyotada opelim.net yapıştırması olaya bak:):)

:alkis: Opelimnet üyeleri birbirlerini tanıması açısından araçlarımıza stickerler yaptıralım isteyenler forumdan edinsinler:alkis:

Sticker işi olmyacak gibi onun yerine şöyle bişey yapsak

Plakanın alt kısmında servislerin reklamı yerine Opelim.neT fln yapsak güzel bi yazıyla nasıl olur acaba? :D

oooo bu iş uzar gider cook konusuldu cook yazıldı cizildi ve cok kişi kırıldı ceza aldı hiç üstüne gitmeyin bence ;);)

Geri