Tskler SAMET

Muhalefet Olma İstersen bana Varsa Sıkıntın Cepten Goruselim :D Sen Her gordugun Sakallliyi Dedenmi Sanıyorsunda Her gordugun Beyaz yeri Bos Sanıyorsun Evet Kıskaniyordum Ne Yapayim Ama En Azindan Simdi Senden Daha İyi Bir Sekilde Sürebiliyorum Cesaretin Varsa Cik Karsima

ha cep demişken ya ben bu arada neden eskişehire gittiğini unuttum..unutkanlık işte :kop: ..bi babama sorayım... :D o biliyordur herhalde değil mi? ne yoksa gerçek nedenini bilmiyor mu? :sorry:
Allah Allah... bak sen şu işe...:hıh:

Son düzenleme:
ya ben bu arada neden eskişehire gittiğini unuttum..unutkanlık işte :kop: ..bi babama sorayım... :D o biliyordur herhalde değil mi? ne yoksa gerçek nedenini bilmiyor mu? :sorry:
Allah Allah... bak sen şu işe...:hıh:
offf baba unsuru tekrar araya giriyor:(
ya ne bu babaların kardeşlerin arasına girmesine dur diyecek biri yok mu yavv:(

bak hemen gitti...
bu muhabbet bu akşamlık biter.. arkadaş gurbette kafedeydi.. yarın bizi izlemeye devam :)
alp babamı aradıysan boşa aramışsın, ben aradım bile :D:D:D

Son düzenleme:
zuahahahah bişiler olacak :):)

yarın yine aynı saate aynı yerde:D
herkese iyi akşmlar bende çıkayım:D

fusion u unutma:)...

bişi yok abi bişi yok:kop:

Burak pardonda 7. cadde ne alaka???

valla serhan öcünü alıyo öyle anlattıydı msnde:Dmekanı bilmemde ufak bi dokundurma dedi kendininkiyle aynı tarzmış...

Samet binilmez artık o Passat'a....Gel sen de tövbe et doğru yolu bul...Alalım sana da bi Opel Astra...Serhan'ın arabadan olsun...Nasılsa Kankasınız....:)

Şaka bi yana geçmiş olsun, var mı ciddi bi sorun ?....

serhan sende alperile tanışmışsın sanırım.. hemen kasko neyim yaptır istersen :D
el aleme iyi akşamlar..
tanıştık abi ben zaten arabayı düzgün byere çektim hemen :D ama o gün enerjisi o kadardı sanırım benim arabaya binmedi gerçi :D ama canı sağolsun:D

Geri