Tskler SAMET

Samet binilmez artık o Passat'a....Gel sen de tövbe et doğru yolu bul...Alalım sana da bi Opel Astra...Serhan'ın arabadan olsun...Nasılsa Kankasınız....:)

Şaka bi yana geçmiş olsun, var mı ciddi bi sorun ?....
yok yaf bişi her zaman ki samet :D hemde aynı kasa aynı renk passat kızkandımı naaptı :D :D :D

valla çok geçmiş olsun. Passatın tampona bişi olduysa çok paradır haa söylim:D
Bu arada Burak'ta kötü konuşmuş 7. cadde falan:D:D:D

walla Eskişehirli olarak devreye geçte olsa girdim Alper abi daha burdamısın eğer burdaysan bi buluşma çakarız :good: ayrıyeten abimizin öle bi tersliğini görmedim tabi Vişnelik tarafında :p buralar temiz en azından bide şunuda sölemeden geçmeyim benden acemisi yoktur şu dünyada :p tabi (drag kraterlerine göre) Hem aracımın kaskosuda var sorun yook:D ayrıca samet abi sanada geçmiş olsun ama ii eğlenmişsinizdir keşke önceden haberim olup eskişehirde organizasyon düzenleyebiliriz

Son düzenleme:
yok yaf bişi her zaman ki samet :D hemde aynı kasa aynı renk passat kızkandımı naaptı :D :D :D

Şimdi Serhan'cığım Yiğidi öldür hakkını Yeme...!!! Samet' in arabası da kıskanılacak bir araba yanii..:good: Nazar değmesin...Çok emek harcadı, hala da harcıyor...Gerçi o yapıyo abisi bozuyor ama....:D

Allah hiç birimize kaza bela vermesin....Sonuçta mal canın yongası değil mi ?

Sizin bu Bahçeli maceralarınızı da film yapıcam bir gün....Oscara aday gösterilir eminim...:good:

Bahçelievler Gazisi

benim arabada pek bişey yok cok şükür...
tamponda ufak bir boyayla halledicek bişey ama karşı tarafın vurugu biraz agır oldu maalesef...

neyse sağlık olsun herkese teşekkürler.
bugün gidiyimde raporumu alıyım karakoldan:)

haydiiii trafik felan geldi yani ben ufak felan bi tıklama sandım

yok canım ne tıklaması adamın sag tarafını komple yamulttum:(...
2 saat trafiği bekledik filan rapor tutuldu gittik...

Abicim Babama Solemedin Demi tam olarak Mevzuyu İstersende Soyleme Nedenini Sorarsan Zamaninda Erzurum- Balikesir Ucak Seferlerini Hatırlatmayim Babam Ve Yengeme Zuhahahahah

benim arabada pek bişey yok cok şükür...
tamponda ufak bir boyayla halledicek bişey ama karşı tarafın vurugu biraz agır oldu maalesef...

neyse sağlık olsun herkese teşekkürler.
bugün gidiyimde raporumu alıyım karakoldan:)

heee tamam geçmiş olsun bu serhan hep yanlış anlatıyo aşıkmıdır nedir:Dsende bişey olmasında karşı tarafı kaskon yapar.canın sağolsun...

Geri