*Tüketici Şikayetleri* Paramı Nasıl Alırım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en pahalısı mıstık suphen olmasın

evet arkadaşlar yine ben:D

mavi bilgisyardan aldığım 6500s cihazım bozuldu ve servise verdim. 30 iş günü doldu. hala yapılamadı. yarın thh'ye dilekçe ile şikayette buluncağım. bakalım bu defa ne olacak?

ne çileli başım varmış ya:D:D

gelişmeleri yazarım buraya...

konuyu bi hortlatayım dedim:D hemde sözümü tutayım. gelişmeleri yazarım demiştim...

thh'ye şikayet edeli 3 ay geçti. geçen gün uğradığımda karar çıkmış, postalanmış. en kısa zamanda elinizde olur dediler. Akşam mavi bilgisayardan aradılar. karar onlara ulaşmış. yarın evrakları tamamlayın işleminizi yapalım dediler. başıma geleceği az çok kestirebiliyorum aslında:D herkese yaptıkları gibi bana da hediye çeki vermek isteyecekler:D:D Bi yolunu bulup peşin peşin paramı alacağım:D neyse artık zafer güzel şey:D:D

Tüketici Zaferi 2:D:D:D

evet arkadaşlar şu an itibari ile paramı almış bulunmaktayım. nakit ödeme yaptılar saolsunlar:D

""Kendine en önemli şeyin savunusunu en doğru şekilde ve yöntemle yaptığın için ve sonuç için gerekli sabrı gösterdiğin için seni tebrik ederim arkadaşım..Sonuca sevindim gerçekten."

""Kendine en önemli şeyin savunusunu en doğru şekilde ve yöntemle yaptığın için ve sonuç için gerekli sabrı gösterdiğin için seni tebrik ederim arkadaşım..Sonuca sevindim gerçekten."

tşk sevda abla. daha önceki şikayetimde 6 ay kadar beklemiştim. bunda da servis süresi ile 4 ayı biraz aştı. sonuç olarak hakkını aramak ve doğru yollardan aramak gerçekten önemli.

hepinize tşk ederim.

adalet geç de olsa her zaman tecelli ediyor...

önemli olan hakkımızı aramayı bilmek...

tekrar geçmiş olsun

Geri