*Tüketici Şikayetleri* Paramı Nasıl Alırım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün mavi bilgisayardan aradılar. telefonumun servis işlemleri bitmiş gelip alabilirsiniz dediler. bende 30 iş günü dolduğu için thh'ya şikayette bulunduğumu, telefonu teslim almayacağımı ve thh kararının çıkmasını bekleyeceğimi söyledim. elemanın sesi değişti birden:D

15/06/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezınden almıs oldugum adıdas marka ayakkabım aradan gecen ıkı ay sonra yanlardan acılmaya basladı bu benım ılk adıdas markalı ayakkabım degıl yıllardır hep aynı markayı kullanıyorum ve hep aynı sorunları yasıyorum benım ayagımdamı sorun var dıyede dusunmuyor degılım ama sadece adıdas marka spor ayakkabılarım yırtılıyor

26/10/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezı musterı hızmetlerıne muracaat ettım ayakkabıyı alıp ıncelenmek ıcın fabrıkaya gondereceklerını soyledıler aradan gecen 37 gun sonra dun aradım ılgılı merkezı ama bana ayakkabının gonderıldıgı yerden daha haber gelmedıgını bır hafta sonra tekrar aramam gerektıgı soyledıler sımdı bır hafta bekleyecegım bakalım sonuc ne olacak

ama benım ayakkabılardan hala haber yok

telefonun serviste işleri bitmiş. acaba alsam benim için bi dezavatajı olurmu ki? telefonsuz kaldım:( thh telefon servisten alınmış die lehimde karar verirmi acaba?

15/06/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezınden almıs oldugum adıdas marka ayakkabım aradan gecen ıkı ay sonra yanlardan acılmaya basladı bu benım ılk adıdas markalı ayakkabım degıl yıllardır hep aynı markayı kullanıyorum ve hep aynı sorunları yasıyorum benım ayagımdamı sorun var dıyede dusunmuyor degılım ama sadece adıdas marka spor ayakkabılarım yırtılıyor

26/10/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezı musterı hızmetlerıne muracaat ettım ayakkabıyı alıp ıncelenmek ıcın fabrıkaya gondereceklerını soyledıler aradan gecen 37 gun sonra dun aradım ılgılı merkezı ama bana ayakkabının gonderıldıgı yerden daha haber gelmedıgını bır hafta sonra tekrar aramam gerektıgı soyledıler sımdı bır hafta bekleyecegım bakalım sonuc ne olacak

yaklasık ıkı ay oldu ama hala cevap yok ne yapabılırım

www.sikayetvar.com sitesini takip ediniz arkadaşlar.. cözüyorlar burada cabucak..

herkese geçmiş olsun

arkadaslar ıncelenen ayakkabımda sorun bulundu ve ayakkabımın yenısı ıle degısımıne karar verıldı ne guzel demı garantili ürün

arkadaslar ıncelenen ayakkabımda sorun bulundu ve ayakkabımın yenısı ıle degısımıne karar verıldı ne guzel demı garantili ürün

abicim sen pasif kaldı ya bu konuda. istesen bırak yenisini almayı fatura bedelini iade bile alabilirdin...

mıstık ben ıhmalkar davrandım ya ustune dusmedım sanırım ondan oldu sımdı gel dıyorlar begen al dıyorlar

Geri