*Tüketici Şikayetleri* Paramı Nasıl Alırım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabır edip zafere ulaşacaksın işin büyük kısmını aşmıssın şimdi yokuş yapıyorlar evraklarını tekrar hazırla iki sürret teslim tutanağı hazırlayıp imza karşılığı birisi sizde kalcak şekilde teslim et. Bundan sonra kıvıramazlar.
ALLAH yardımcın olsun.:alkis:

""İbrahiminde dediği gibi ne işlem yapacak olursan ol sadece bu iş için değil ilgili taraftan alındı ibaresi yada benzeri imza ile mutlaka bir nüsahada kendinde bulundur Mustafa.Bu memlekette mesleğim icabı biliyorum ki ve çok yaşıyorum kanıt bulundurmazsan kendinde her zaman haksız sayılırsın ve çileden çıkmanın ötesinde de arızalar yaşayabilirsin mazallah:(...Allah sabır versin valla""

teşekkürler arkadaşlar...

dün akşam 6da aradılar... işi gücü bırakıp sabahtan beri sizin evraklarınızı arıyorum mustafa bey diyo ordaki bayan:D ama fatura aslı yok sdc fotokopisi var diyo. ben faturanın fotokopisini hiç vermedim ki sdc aslını verdim... işin kötü tarafı teslim edildiğine dair bi belge vermediler, istemekte aklıma gelmedi doğrusu... ve evrakların yedeği yok.. zaten istedikleri hep asıllarıydı.. fotokopisine çektirmiş dahi olsaydım şimdi götürdüğümde kabul etmezlerdi... dur bakalın ne olacak arkadaşlar.. bu tiyatronun sonunu çok merak ediyorum walla....

valla okudukça senden çok ben sinir olmaya başladım.. Ankarada olsam gelirim oraya girerim başarıya :mad:

Ya ne sorumsuzluk kardeşim ya .. müşteri istediğiniz her şeyi yapıyor sen elindeki iki evrağa sahip çıkamıyorsun.. Kanunda müşteri oyalamaktan, madur etmekten bir ceza olacak hemde maddi ve yüklü bir ceza..

Abi yüzmüşsün kuyruğuna gelmişsin artık. Allah sabır versin.. İnşallah en yakın zamanda alırsın hak ettiğin parayı ;)

ne sinir bi durum ya senin yerinde başkası olsa çoktan yaygara koparmıştı serviste...

bi keresinde serviste yaygara koparan bi müşteri gördüm... adam cinnet geçiriyo sandım ya.. dağıtacaktı az kalsın... thh kararı elinde 3 ay oyalamışlar.. canına tak etmiş iyice... zor hakim oldular adama... sonunda ne oldu bilmiyorum... çıktığında hala sorunu çözülmemişti.. bikaç gün sallamışlardı yine...

evet arkadaşlar yine ben:D

mavi bilgisyardan aldığım 6500s cihazım bozuldu ve servise verdim. 30 iş günü doldu. hala yapılamadı. yarın thh'ye dilekçe ile şikayette buluncağım. bakalım bu defa ne olacak?

ne çileli başım varmış ya:D:D

gelişmeleri yazarım buraya...

15/06/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezınden almıs oldugum adıdas marka ayakkabım aradan gecen ıkı ay sonra yanlardan acılmaya basladı bu benım ılk adıdas markalı ayakkabım degıl yıllardır hep aynı markayı kullanıyorum ve hep aynı sorunları yasıyorum benım ayagımdamı sorun var dıyede dusunmuyor degılım ama sadece adıdas marka spor ayakkabılarım yırtılıyor

26/10/2008 tarıhınde almer alısverıs merkezı musterı hızmetlerıne muracaat ettım ayakkabıyı alıp ıncelenmek ıcın fabrıkaya gondereceklerını soyledıler aradan gecen 37 gun sonra dun aradım ılgılı merkezı ama bana ayakkabının gonderıldıgı yerden daha haber gelmedıgını bır hafta sonra tekrar aramam gerektıgı soyledıler sımdı bır hafta bekleyecegım bakalım sonuc ne olacak

evet arkadaşlar yine ben:D

mavi bilgisyardan aldığım 6500s cihazım bozuldu ve servise verdim. 30 iş günü doldu. hala yapılamadı. yarın thh'ye dilekçe ile şikayette buluncağım. bakalım bu defa ne olacak?

ne çileli başım varmış ya:D:D

gelişmeleri yazarım buraya...

Geçmiş olsun,
peki telefonun parsını alabildin mi?:confused:

Geri