tuning türkiye aralık sayısında

hyundai coupeyle astra coupe arasında kullanım olarak nasıl bir fark var hangisini daha çok beğendin merak ettim ?

bak güzel kardeşim..madem arabanın fotoğraflarını koydun yorumlarıda göze alacaksın.ben senin arabanı kötülemiyorum böyle bir amacımda yok.sadece sana buradaki arkadaşlarım gibi yardımcı olmaya çalıştım.evet benim arabam memur arabası ( ne demekse) (bende memurum) çünkü...sana şunu söylüyorum.sen opelin ruhundan anlamıyorsun. opel dış modifiyede, abartıyı sevmez.zaten şase görünüm olarak kalın hatlara sahiptir, birde bunun üzerine dahada şişkin tanpon ve ekler kullanırsan arabanın hatları hantallaşır göze hoş gözükmez...zevk meselesi ama görsellikde yoruma açıktır.ben beğenmediysem beğenmem bunuda söylerim.burası forum sitesi o zaman herkes bi başlık açsın kimse yorum yapmasın kös kös baksın...
ayrıca sitenin adını ön plana çıkaracak gibi eylemler içine girmişsin.sitemizin buna ihtiyacı olsaydı, zaten başka aktiviteler ( ki zaten yapılıyor) ile yapardı.sen site yönetiminden izin aldınmıki bu eylemlere giriyorsun.site dergiye araba çıkartacak olsaydı emin olki bu araç olmazdı. olsa bile oylama ile seçilirdi sen almış başını gitmişsin....yok emek harcanmış yok zaman harcanmış yorunlarına da katılmıyorum, güzel se güzeldir değilse değil.iyi ben arabayı fosforlu yeşile boyayayım sonrada yok emek harcadım yok zaman harcadım diye sizde beğenin diyeyim.benim laflarım keskindir kardeşim kusura bakma.
arabamı seviyorum, keşke tüm memur arabaları böyle olsa da gözümüz şenlense

dsdasgw8.jpg

Son düzenleme:
Hyundai güzel olmuş,beğendim...

Emeğinize sağlık iki araç içinde ama.. 'Bence'

Astra'da panjur çok kötü. :/ Arka tampon hiç yakışmamış.

Ve son olarak 'Memur Arabası' tabiri hiç hoş olmamış. Ben nice memurlar biliyorum,bass'lı,body kit'li arabaları var... ;)

Emeğinize sağlık.

aracın masallahı var ,benımde gozume batan seylerı sen zaten duzeltıcem demıssın dergıye o duzelttıklerınle cıkarsan cok daha da ıyı olur kazasız belasız gunlerde kullan...

benim babamda memur memurlar hep orjinal araba sever asla modifye isteemzler o bakımdan dedim ve sayın hasta astra rumuzlu bey madem modfiyeden anlıyon yapsana arabanı ben ben cesaret edip aynı kasadan yaptım tr tuning dergisinde cokta beğenildi opelin resim sergilende sergilendi yazdığın kadar modifiyedenanlasan kendi arabana yapardın ama sen zerre kadar anlamyosun senin arabın aynısını ben modifye ettim resimlerini bulsam atıcamda bakta o dümdüz sadce stop takılmıs arabana bişe yaptırrısın bide ben opelim net stickılarını yaptırcam sana inat yaptırcam

şimdi burda çok yanlış bir düşünce ile yaklaştığını belirtmek isterim, araya da şunu yazarak hatırlatmak isterim ki konuyu saptırmadan kimin arabası daha güzel daha kötü tartışmalarına girmeden devam edelim, yoksa gereksiz mesajların silinmesi söz konusu olacaktır... gelelim yanlış düşünceye, modifiyeden anlamak ile modifiyeli arabaya binmek birbirinden farklı şeyler, her ikisini aynı anda da yapabilirsiniz, sadece birini de, hiçbirini de yapmayabilirsiniz... Gökay bey ve bir çok kişi sade modifiyeden hoşlanıyor olabilir, bazıları stock ve fabrika çıkışı halini orjinalliğini asla bozmamaya özen gösterir, bazıları firmanın modifiye destekçileri olarak tabir edilen firma aksesuarlarını tercih eder bazıları ise kimsede olmasın ben özel yaptırayım diyerek bu tercihini kullanır... ama bunların hiçbiri sizin modifiyeden anlamıyor ya da anlıyor olduğunuzu açıklamaya anlatmaya yetmez ve bu hususta yargılamaya hak vermez...
tamamen zevk meselesi olup beğenilerimizi belirtmemiz dışında yorum yapmamız opelim.net üyelerine, bizlere yakışmaz...
bu arada, beğenilere sunulması ve kitlece çoğunluğun beğenmesi/beğenmemesi gibi sorularının cevaplarını merak eden arkadaşları da "ayın otomobili anketlerimize" davet etmeyi de unutmayarak :) bu hususları dikkate almanızı rica ederim,

şimdi konuya ilgili şekilde devam edelim... :):)

Ağzına, eline, klavyene sağlık umut :)

Modifiye sade olmalıdır bence. Kırmak istemem ama özür dileyerek söylüyorum araba "beni biraz sadeleştir orjinalime yaklaşmak istiyorum" diye bas bas bağırıyor. Parçaları tek tek eleştirmicem bu işler zevk meselesi. Sahibi beğeniyorsa sorun yok.
Allah kaza bela vermesin..

benim babamda memur memurlar hep orjinal araba sever asla modifye isteemzler o bakımdan dedim ve sayın hasta astra rumuzlu bey madem modfiyeden anlıyon yapsana arabanı ben ben cesaret edip aynı kasadan yaptım tr tuning dergisinde cokta beğenildi opelin resim sergilende sergilendi yazdığın kadar modifiyedenanlasan kendi arabana yapardın ama sen zerre kadar anlamyosun senin arabın aynısını ben modifye ettim resimlerini bulsam atıcamda bakta o dümdüz sadce stop takılmıs arabana bişe yaptırrısın bide ben opelim net stickılarını yaptırcam sana inat yaptırcam

Bence abartıyorsun arakadaşım.

Sen kendi arabanı sergiledin ve birçok kişi de ortak düşünceyle senin arabanın bazı yerlerini eleştirdi ki ben de çoğunluğa katılmaktayım.

Beyaz astralı arkadaşta bu yorum yapanlardan biriydi fakat onun arabası imzada açıkca göründüğü için onun arabası üzerinden cvp verdin.

Madem öyle sana olumsuz cevap verenlerin tek tek araçlarına bakarak cevap mı vereceksin?

Haklısın o arkadaşın arbaasının panjurunun rengi güzel değil. Ama o arkadaş herhangibir şeyi idda etmiyor ki zaten. Herhangibir dergiye çıkacağım ve siteyi temsil edeceğim de demiyor.

Bence bu tazr eleştirileri art niyet olarak algılamamalıyız.

Herkesin zevki 1. mevki.

Sen mutluysan sorun yok arabanla.

Yorumlara tşk et geç. İnan bana çok olgun bir hareket olacak bu.

İyi forumlar.

varya konu nerelere geldi yaaa sanki ben arabanın resimlerini arabaya bakın bakalım nasıl olmus diyemi koydum ama koymaz olaydım arac resimlerde kötü durabilir ama egede isim yapmıs biaracı siz traktöre sahine murata eşşeğe benzettiniz ydiğer yorumlara bakaın ben arabayı eleştirin diye koymadımki bunu herdefasında söylemem rağmen neyse boşverin editörden ricam bu konuyu silebilirmi veya beni komple silsin

Geri