ikinci kez askerlik yapmak istiyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizede yazıklar olsun millet neyinin derdinde kardeşim siz neyin derdindesiniz işiniz gücünüz siyaset tn anlamadan siyaset yapmak kadeşim bu ülke 30 senedir şehit veriyo sanki yeni oluyo tayyşp miş şahsen tayip i sevmem oyda vermem ama sizin gibiler kalkmış burda tayyip yüzünden falan filan geçin bunları bırakın milletin acsıyla ugraşmayı dua edin sadece biraz düşünüyorsanız ve şunu unutmayın cennet vatanımız şehitlerle kuruldu ve ebediyete kadar bu cennet vatan şehit kanlarıyla sulanarak korunacaktır hepenize saygılar herkez aklını başına alsın birazzz
çok basit abi ben tayyip i sevmem oy vermem şehitlere rahmet dilerim sen benden yaşça büyüksün benden daha iyi bilirsin bu ülkenin ne zmanlar şehit verdini ama siz her şeti kürt açilimina bagliyorsunuz açilim olmadan önce herşey güllük gülistanlikmiydi bizim yapabilicemiz sadece sinei millet dir abicim sandiga gömeriz olur biter ama siz böyle yaptikça millet sizin inadiniza oy veriyo çok iyi biliyorsun ben bunu yapmayin diyorum birakin haşa huzurda rahat etsin şehitlerimiz onlarin üstünden siyaset olmasin şehitler bir yana akp bir yana ayni keseye koymayin lütfen
çok basit abi ben tayyip i sevmem oy vermem şehitlere rahmet dilerim sen benden yaşça büyüksün benden daha iyi bilirsin bu ülkenin ne zmanlar şehit verdini ama siz her şeti kürt açilimina bagliyorsunuz açilim olmadan önce herşey güllük gülistanlikmiydi bizim yapabilicemiz sadece sinei millet dir abicim sandiga gömeriz olur biter ama siz böyle yaptikça millet sizin inadiniza oy veriyo çok iyi biliyorsun ben bunu yapmayin diyorum birakin haşa huzurda rahat etsin şehitlerimiz onlarin üstünden siyaset olmasin şehitler bir yana akp bir yana ayni keseye koymayin lütfen