Saldırı olduğunda Tokattaydım.Şimdi burada konuşmayacağım çünkü siyaset olacak ama şunu söyleyeyim ihanete kapı açıp içinden sıyrılmaya çalışan bir iktidarı hala destekleyen babam bile olsa hakkım haram olsun.Türkiyem gelmiş geçmiş en kötü döneminde, iç savaşa zemin hazırladılar ve adına açılım dediler.Alın size açılım ateş düştü yine yüreğimize.Şehitlerimizin ruhu şad olsun.Çok zor bir dönem ve milletçe bunu atlatmamız lazım.İçim kanıyor ve gerçekten çok acı verici bir olay.Yarın öbürgün bu kansızlar dağdan inip davulla karşılanacaktır.Nitekim karşılandılarda.Bebek katili, hain, kalleş öcalan adada emirler veredursun, olan bize oluyor.Ülke karıştı, her yerde kavga.Ülkeyi göz göre gre bölenler, açılım adı altında ikiliğe zemin oluşturanlar, öbür tarafta nasıl helallik isteyecekler.Bunlara hakkımı helal etmiyorum.Onbinlerce şehidin üstüne basıp bu kararları kimin adına alıyorlar anlamış değilim.Kürtlerle hiçbir sorun yokken ortada sorun varmış gibi gösterip, olmayan sözde adaletsizliği çözmeye çalışmak kalleşliktir.Provakasyonlara zemin hazırlayıp ortalık karışınca suçu ona buna atmak karaktersizliktir.Bir adım ötemde kanı akan asker kardeşimin hakkını nasıl ödeyecekler.O kadar doluyum ki...Susayım ben...