Türk milletinin başi sağolsun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başımız sağolsun

İmralı'ya gönderilen mahkümlar neden kavun seçer gibi seçildi? Madem yanına can yoldaşı olması için mahküm gönderilecekti o zaman PKK ve onun taşaronu durumundaki TİKKO harici kişiler neden gönderilmedi? (öneri olarak, Sedat Ergin, Alaattin Çakıcı gibileri de yollanabilirdi) Haberleri izlerseniz bölge yöneticileri Reşadiye'de PKK'lı olmadığının ama aşırı sol grupların varlığından bahsediyorlar. İddialar doğruysa bu durumda pusunun PKK nın taşaronlarına yaptırıldığı ortaya çıkıyor. Aklıma takılan bir diğer konu, İmralı'da misafir edilen bu kişiler içeride kafa kafaya verip acaba yeni bir terör örgütü mü kuruyorlar?

Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır diliyorum.

Ortada bir gerçek varki hepimiz aynı acıyı, öfkeyi paylaşıyoruz ve içimizdekileri bir şekilde dile getirmek istiyoruz.

Fakat Opelim.net yönetimi olarak sizlerden ricamız bu konunun siyasi parti ve yöneticilerin konuya dahil edilmeden başsağlığı mesajlarımız ile devam etmesidir,anlayışınız için teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır diliyorum.

Ortada bir gerçek varki hepimiz aynı acıyı, öfkeyi paylaşıyoruz ve içimizdekileri bir şekilde dile getirmek istiyoruz.

Fakat Opelim.net yönetimi olarak sizlerden ricamız bu konunun siyasi parti ve yöneticilerin konuya dahil edilmeden başsağlığı mesajlarımız ile devam etmesidir,anlayışınız için teşekkür ederiz.

Keyifli forumlar.

aynen katılıyorum arkadaşım

İmralı'ya gönderilen mahkümlar neden kavun seçer gibi seçildi? Madem yanına can yoldaşı olması için mahküm gönderilecekti o zaman PKK ve onun taşaronu durumundaki TİKKO harici kişiler neden gönderilmedi? (öneri olarak, Sedat Ergin, Alaattin Çakıcı gibileri de yollanabilirdi) Haberleri izlerseniz bölge yöneticileri Reşadiye'de PKK'lı olmadığının ama aşırı sol grupların varlığından bahsediyorlar. İddialar doğruysa bu durumda pusunun PKK nın taşaronlarına yaptırıldığı ortaya çıkıyor. Aklıma takılan bir diğer konu, İmralı'da misafir edilen bu kişiler içeride kafa kafaya verip acaba yeni bir terör örgütü mü kuruyorlar?

İmralı mevzuna amamen katılıyorum. Kesinlikle yapılan yanlıştır ve en kısa zamanda dönülmelidir. Ortada durabilmek erdemdir. devlet yöneticlerinin bu davranışı sergileyebilmesi şarttır.

Ancak eylem konusnda ben şöyle düşünüyorum savaş abi; Takip ettiysen hiç bir örgüt eylemi üstlenmedi. örgütler eylemleri yandaşlarından destek toplamak karşıya da korku ve panik vermek için yaparlar. bu onlarn uzak hedefidir. Böyle ses getiren bir eylemi neden örgüt üstlenmedi. Neden ???? Aslında herşey ortada hemde gün ışığı gibi sadece kimse gerçekleri görmek istemiyor. Onlarıda anlamk zor değil. İnandıkları bu doğğruların yanlış olduğunuı gördüklerinde neye inanacaklar. Gerçek er geç ortaya çıokacak. ALLAH bu ülkeye sabır versin.

bugün öğlen ataköy 5. kısım camiinden kalktı naaşı onbaşımın
o nası bi kalabalık tüm istanbul kilitlenmiş benimseniş evladım demiş sonunda,
işte olması gerekende bu bire bin çok duyguluyum çok gözyaşı akıttım bugün ama gururluyum benimde bi erkek evladım var göğsümü gere gere göndericem gerektiğinde askere
ne bu vatanı bölebilecekler nede bu bayrağı eğebilecekler bu vatanda böyle evlatlar oldukça
ALLAHTAN HEPSİNE BİR KEZ DAHA GANİ GANİ RAHMETLER DİLİYORUM ŞEHİTLERİME...

bugün öğlen ataköy 5. kısım camiinden kalktı naaşı onbaşımın
o nası bi kalabalık tüm istanbul kilitlenmiş benimseniş evladım demiş sonunda,
işte olması gerekende bu bire bin çok duyguluyum çok gözyaşı akıttım bugün ama gururluyum benimde bi erkek evladım var göğsümü gere gere göndericem gerektiğinde askere
ne bu vatanı bölebilecekler nede bu bayrağı eğebilecekler bu vatanda böyle evlatlar oldukça
ALLAHTAN HEPSİNE BİR KEZ DAHA GANİ GANİ RAHMETLER DİLİYORUM ŞEHİTLERİME...

Ortak yapılan bir işi paylaşmak (hele hele böyle bir günde) zor diye düşünüyorum. İnsanlar duygularını her zaman açıkca dile getiremezler. Bizler, yani içleri yananlar üzüntümüzden içimizden gelenleri satırlara dökemiyoruz. Ama eminim ki bizler gibi düşünmeyenler de sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

sizede yazıklar olsun millet neyinin derdinde kardeşim siz neyin derdindesiniz işiniz gücünüz siyaset tn anlamadan siyaset yapmak kadeşim bu ülke 30 senedir şehit veriyo sanki yeni oluyo tayyşp miş şahsen tayip i sevmem oyda vermem ama sizin gibiler kalkmış burda tayyip yüzünden falan filan geçin bunları bırakın milletin acsıyla ugraşmayı dua edin sadece biraz düşünüyorsanız ve şunu unutmayın cennet vatanımız şehitlerle kuruldu ve ebediyete kadar bu cennet vatan şehit kanlarıyla sulanarak korunacaktır hepenize saygılar herkez aklını başına alsın birazzz

2002 de terör sıfıra şnmişti.Ne pkk dağlarda hüküm sürebiliyordu, nede şehirde sesini çıkarabiliyordu.Sene 2008 terör tarihinin zirvesini yaşıyo.Bunu benmi yaptım?Açılımı durdurduk dedikten sonra acele ıraka çağırılıp abd şamarı yiyip açılıma devam edeceğiz diye çark eden benmiydim?pkk lı itleri coplayan polisi AB ye şamar oğlanı eden benmiyim?Pkk nın sloganı olan kürt sorunu lafını ağzından düşürmeyen benmiyim?Neymiş dua edecekmişim.Sen merak etme ben dua ediyorum yeterince!Ama köjmür karşılığında vatanımıda satmıyorum!Bugün vatan bu haldeyse, bugün terör bu haldeyse, bunun tek sebebi ab ye ve abd ye köpeklik eden akp hükümetidir!Sen merak etme biz neyi nasıl idrak edeceğimizi, neyi nasıl yorumlayacağımızı, kimin bu vatanı nasl sattığını görecek kadar aklı başında insanların!Bedava kömürü sobaya atıp kurtlar vaisiyle vatanı krutaran, bihterle behlülün aşkıyla kafayı sıyıran, aliscilik oynayan insanlardan değiliz.Olmadığımız için tepkimizi gösterecek kadar da yürekliyiz!Kimseden feyiz almamıza gerek yok.Ha illaki bir örnek istiyorsan, 1800 lü yıllardan itibaren bugüne kadar Türk tarihini çok iyi oku, o zaman tarihin tekerrürden ibaret olduğunu anlarsın.Ama okuduğun tarih lise kitaplarındaki tarih olmasın, akademik düzeyde tarih olsun.

Bu arada bir dipnot daha.DTP kapatma davası ile ilgili genel kurul toplantısı yaparken ABD büyük elçisi de dtp merkezindeydi, sürekli birileriyle iletişim halindeydi ve o sırada erdoğan abd de obamayla görüşüyodu.Bu sizce tesadüfmü?

Geri