başımız sağolsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır diliyorum.
Ortada bir gerçek varki hepimiz aynı acıyı, öfkeyi paylaşıyoruz ve içimizdekileri bir şekilde dile getirmek istiyoruz.
Fakat Opelim.net yönetimi olarak sizlerden ricamız bu konunun siyasi parti ve yöneticilerin konuya dahil edilmeden başsağlığı mesajlarımız ile devam etmesidir,anlayışınız için teşekkür ederiz.
Keyifli forumlar.
İmralı'ya gönderilen mahkümlar neden kavun seçer gibi seçildi? Madem yanına can yoldaşı olması için mahküm gönderilecekti o zaman PKK ve onun taşaronu durumundaki TİKKO harici kişiler neden gönderilmedi? (öneri olarak, Sedat Ergin, Alaattin Çakıcı gibileri de yollanabilirdi) Haberleri izlerseniz bölge yöneticileri Reşadiye'de PKK'lı olmadığının ama aşırı sol grupların varlığından bahsediyorlar. İddialar doğruysa bu durumda pusunun PKK nın taşaronlarına yaptırıldığı ortaya çıkıyor. Aklıma takılan bir diğer konu, İmralı'da misafir edilen bu kişiler içeride kafa kafaya verip acaba yeni bir terör örgütü mü kuruyorlar?
bugün öğlen ataköy 5. kısım camiinden kalktı naaşı onbaşımın
o nası bi kalabalık tüm istanbul kilitlenmiş benimseniş evladım demiş sonunda,
işte olması gerekende bu bire bin çok duyguluyum çok gözyaşı akıttım bugün ama gururluyum benimde bi erkek evladım var göğsümü gere gere göndericem gerektiğinde askere
ne bu vatanı bölebilecekler nede bu bayrağı eğebilecekler bu vatanda böyle evlatlar oldukça
ALLAHTAN HEPSİNE BİR KEZ DAHA GANİ GANİ RAHMETLER DİLİYORUM ŞEHİTLERİME...
sizede yazıklar olsun millet neyinin derdinde kardeşim siz neyin derdindesiniz işiniz gücünüz siyaset tn anlamadan siyaset yapmak kadeşim bu ülke 30 senedir şehit veriyo sanki yeni oluyo tayyşp miş şahsen tayip i sevmem oyda vermem ama sizin gibiler kalkmış burda tayyip yüzünden falan filan geçin bunları bırakın milletin acsıyla ugraşmayı dua edin sadece biraz düşünüyorsanız ve şunu unutmayın cennet vatanımız şehitlerle kuruldu ve ebediyete kadar bu cennet vatan şehit kanlarıyla sulanarak korunacaktır hepenize saygılar herkez aklını başına alsın birazzz