arkadaşlar cumartesi günü burda okuduğum tavsiyelerle carub t 20 gündüz farı + philips diamond vision h7 kısa far ampulü için Tunıngın yolunu tuttum ordaki arkadaşın da 2012 1.3 cosmo aracı vardı kendi aracı cosmo olduğu için denemediğini ancak birçok astra j ye taktığını ve çok memnun kaldıklarını söyleyerek bana yurt dısından getirttiği bir t20 turuncu ampul önerdi üstelik caruplar 20 tl iken bu ampuller 17 lira idi.Neyse philipslerde de arıza ışığı yakmıyacağını ve muayneden sıkıntısız geçeceğini belirtti montajı yaptık resimler aşşağıda cumartesi ve pazar sıkıntısız kullandım fakat bu sabah aracı çalıştırdığımda '' sol kısa far huzmesi arızalı '' uyarısı aldım sadece aracı ilk çalıştırdığımda veriyor bu uyarıyı ve sadece sol için veriyor acaba montajdamı sıkıntı olabilir çünkü kullanan arkadaşlar arıza vermediğini söylemişti.Birde farları aksamdan acık bırakmısdım yani kontağı çevirirken farlar acıkdı acaba kapalı iken çalıştırıp arac calısır durumda iken mi farlar açılmalı (Orjinal farlarda böyle bi sorun yasamadım farlar açıkken çalıstırdığımda)..