Turuncu T20 için tavsiye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Turuncu T20 için tavsiye...

Emrah64 link' Alıntı:
sorun olacagını sanmıyorum kardeşim senin gündüz farın turuncu gecmez bu vizeden mi diyecekler zenon sislere birsey demiyorlarsa turuncu gündüz farına birsey demezler sonucta seyir halinde rahatsızlık verici bir durumu yok
hadi hayırlısı :)umarım bir süpriz ile karşılaşmayız...

REC link' Alıntı:
Ben de o kombinasyonla kullanıyorum ve oldukça güzel. Philips Diamond Vision + Turuncu T20...

Beyaz halojen şuan xenondan daha fazla hoşuma gidiyor. Işığı dağıtmadığı için dışarıdan bakıldığında, hemen hemen her açıdan farlar ve far camı berrak görünüyor...

Arkadaşlar bi sorum olcak bende carub t 20 ampullerı aldım vakıtlı bı zamanımda montaj yapıcam fakat sımdı yukarda okuduğum Philips Diamond Vision ampuller editionlara oluyormu arıza ışığı yakıyormu kullanan yada bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ?

melihksn link' Alıntı:
Arkadaşlar bi sorum olcak bende carub t 20 ampullerı aldım vakıtlı bı zamanımda montaj yapıcam fakat sımdı yukarda okuduğum Philips Diamond Vision ampuller editionlara oluyormu arıza ışığı yakıyormu kullanan yada bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ?

Philips Diamond Vision H7 tipli ampul alırsanız hiçbir arıza ışığı yakmadan aracınızda sorunsuzca kullanabilirsiniz. Hiçbir şekilde arıza ışığı yakmaz. Şuan aracınızın üzerinde bulunan ampulün aynısı ama sadece beyaz yananıdır.

Ben carub kullanıyorum taş gibi hiç sıkıntı vermedi 7 aydır üstelik 12 tl şiddetle tavsiye ederim aracım edition

REC link' Alıntı:
Philips Diamond Vision H7 tipli ampul alırsanız hiçbir arıza ışığı yakmadan aracınızda sorunsuzca kullanabilirsiniz. Hiçbir şekilde arıza ışığı yakmaz. Şuan aracınızın üzerinde bulunan ampulün aynısı ama sadece beyaz yananıdır.
cok tesekkurler carublar t20. Turuncu ampullerle guzel olcaktır pekı muaynede skıntı cıkarırmı ?

tff2525 link' Alıntı:
Ben carub kullanıyorum taş gibi hiç sıkıntı vermedi 7 aydır üstelik 12 tl şiddetle tavsiye ederim aracım edition

nereden aldınız acaba,bi ara sizin  t20 leri yakından görsem fena olmaz hani

melihksn link' Alıntı:
cok tesekkurler carublar t20. Turuncu ampullerle guzel olcaktır pekı muaynede skıntı cıkarırmı ?

Kesinlikle sorun cikmiyor.

REC link' Alıntı:
Kesinlikle sorun cikmiyor.
recai hocamın yardımlarıyla(kendisine cok teşekkür ediyorum) bende carub t20 turuncu ampülümü aldım nasip olursa yarın servisin yolunu tutacagım

t20 turuncu ampul+philips dv ampul sıkıntısız muayneden geçti.

Geri