Turuncu T20 için tavsiye...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Turuncu T20 için tavsiye...

Djfree link' Alıntı:
t20 turuncu ampul+philips dv ampul sıkıntısız muayneden geçti.
hadi gecmiş olsun ben sorun olmayacagını söylemiştim sana :)

Emrah64 link' Alıntı:
hadi gecmiş olsun ben sorun olmayacagını söylemiştim sana :)
ya benimde bir şüphem yoktu.ama aracın egzoz muaynesini yaptığım reno servisinde abi bunlar geçmez dedi.içime kurt düşürmüştü. battle_Teroriste
o yüzden bir fikrinizi alıyım dedim. thnxx

Djfree link' Alıntı:
ya benimde bir şüphem yoktu.ama aracın egzoz muaynesini yaptığım reno servisinde abi bunlar geçmez dedi.içime kurt düşürmüştü. battle_Teroriste
o yüzden bir fikrinizi alıyım dedim. thnxx
greatt

Emrah64 link' Alıntı:
recai hocamın yardımlarıyla(kendisine cok teşekkür ediyorum) bende carub t20 turuncu ampülümü aldım nasip olursa yarın servisin yolunu tutacagım

nereden, kaça aldınız acaba

arkadaşlar cumartesi günü burda okuduğum tavsiyelerle carub t 20 gündüz farı + philips diamond vision h7 kısa far ampulü için Tunıngın yolunu tuttum ordaki arkadaşın da 2012 1.3 cosmo aracı vardı kendi aracı cosmo olduğu için denemediğini ancak birçok astra j ye taktığını ve çok memnun kaldıklarını söyleyerek bana yurt dısından getirttiği bir t20 turuncu ampul önerdi üstelik caruplar 20 tl iken bu ampuller 17 lira idi.Neyse philipslerde de arıza ışığı yakmıyacağını ve muayneden sıkıntısız geçeceğini belirtti montajı yaptık resimler aşşağıda cumartesi ve pazar sıkıntısız kullandım fakat bu sabah aracı çalıştırdığımda '' sol kısa far huzmesi arızalı '' uyarısı aldım sadece aracı ilk çalıştırdığımda veriyor bu uyarıyı ve sadece sol için veriyor acaba montajdamı sıkıntı olabilir çünkü kullanan arkadaşlar arıza vermediğini söylemişti.Birde farları aksamdan acık bırakmısdım yani kontağı çevirirken farlar acıkdı acaba kapalı iken çalıştırıp arac calısır durumda iken mi farlar açılmalı (Orjinal farlarda böyle bi sorun yasamadım farlar açıkken çalıstırdığımda)..

Ekli dosyalar

• Adsýz.webp
    Adsýz.webp
    11.5 KB · Görüntüleme: 55
  • aaaa.webp
    aaaa.webp
    12.6 KB · Görüntüleme: 53

MUHTEMELEN DEĞİŞİMİ YAPAN KİŞİ FARLAR AÇIKKEN DEĞİŞİM YAPMIŞ VE ARIZA VERMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM 2.MUHTEMEL NEDEN İSE YENİ TAKILAN SOL FAR LAMBASI ARIZALIDIR.BENDE HATA VERMEDİ 5 AY OLDU

tff2525 link' Alıntı:
MUHTEMELEN DEĞİŞİMİ YAPAN KİŞİ FARLAR AÇIKKEN DEĞİŞİM YAPMIŞ VE ARIZA VERMİŞTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM 2.MUHTEMEL NEDEN İSE YENİ TAKILAN SOL FAR LAMBASI ARIZALIDIR.BENDE HATA VERMEDİ 5 AY OLDU

Ancak farlar çalışıyor bir sıkıntı yok çalışmasında yani 2. varsayımda sol taraf arızalı olsa yanmaz öyle değilmi ?
Farların montajı yapılırkende araç anahtarı cebimdeydı yanı farlar yanmıyordu ama far anahtarı açık konumdaydı acaba akü kutup başlarını söküp taksam yarar sağlarmı ?

bendekiler carub marka philips değil philipsler forumda arıza veriyor diye tartışılmıştı carub öneririm .sıkıntısız ve gayet kaliteli

tff2525 link' Alıntı:
bendekiler carub marka philips değil philipsler forumda arıza veriyor diye tartışılmıştı carub öneririm .sıkıntısız ve gayet kaliteli

Yanlız benım arıza verenler gündüz farı değil sol kısa hüzmeli far onlarda philips diamond vision 5500 kw

Geri