polis denetlesin. baktı gelen aracın farları çok göz alıyor ve xenon. bassın cezayı. bu kadar basit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manuel ayar xenonda kabul edilmiyor maalesef, EU geregi xenon varsa otomatik far seviyesi, mercek ve far yikama zorunlu
polis zaten herşeyden bihaber. sis farı yakıldığı için ceza sadece arka sislere uygulanır. italya'da 300euro cezası vardı en son bildiğim kadarıyla ama sadece arka sis farı. gündüz farı serbest, sis farı yasak. mantıklı mı? xenon işi içinse herkesin kendi zevki, vicdanı ve gururu diyorum
far anahtarındaki yükseklik ayarı şayet mercekli ve xenon takılı bir araçsa konu muayeneden geçemiyormu ? ayrıca sadece xenonlu faramı far yıkama zorunlu?
Ne güzel bir mantık. Pardon mantık dedim, anlayıştüv sapıttı bu gidişlen trafikte araç kalmayacak ...
şaka bi tarafa da bu biraz ayranı yok içmeye .....ile gider ... ya... ya uyan bi durum ...zira bence bundan önce dikkat edilmesi gereken bi sürü şey var .
benim araçta 4 emniyet kemeri var tescil belgesinde 4 kişilk yazıyor ama ruhsata geçirirken memur el alışkanlığı 5 yazmış. adamlar onu gördü geçirmedi muayeneden bi sürü uğraştırdılar ...
egzoz muayenesine soktular geçirmediler gittim dışardan özelden aldım
bu mudur yani şimdi mevzu...
ben bu tüvlere pek güvenmiyorum maalsef ... bende de xenon var da muayeneden sonra taktırdım bi daha ki muayene 2014 te gidip söktürecem muayeden sonra gene bağlatacam ... buna uygun bi atasözü de var ama burda yazmayacam biraz cinsel içerikli