- Konuyu Başlatan
Soner benim araca mercekli far takayım diyorum ama ampuller halojen olacak şu bizim corsadki afl farların afl sistemi olmayacak yavaş yavaş aflye çeviricem ama muayeneye kadar sistemi tamamlayamam sıkıntı çıkar mı fardan yana
Alican abi cevap vermiş xenon olmasın da
Soner gözünü seviyim bir el at, emniyet müdürlüğüne 3 oldu gittiğim, yok sistemde göremiyorum 4 kişi yerine 5 kişiye çevirmekle ilgili bişey yok sisteme geçtiklerinde değiştiririm ruhsatı diyor. TÜVTÜRK müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olan bayan bana elimdeki belgeyi götürerek koltuk sayısını değiştirebileceğimi söyledi, belge ile gittim emniyet müdürlüğündeki memur yok diye kem küm etti, çıldırdım yahu muayenesi geçik şekilde biniyorum arabaya ne yapayım bana bir yol göster lütfen...
müdür o zaman sen git muayene istasyonuna istasyon amiriyle görüş. Bi baksın sistemden. Yada onu da boşver sen yarın ara müşteri hizmetlerini arkadaşlar bi kayıt açıp tekniğe iletsinler. onlar sana net bilgi verir. Trafik mırın kırın yapıyor olabilir. Aynı sorunu bugün bir müşteri ile de görüştüm ben. Ama dönüşü pazartesi yapılabilir.