Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu koltuk olayini bu sene ki muayene de ben de yasayacagim. Gecen sene arkadasimin Civic in de basimiza geldi acayip sasirmistik. Neye gore degismis bu sayi, binlerce insani ne hakla ugrastirirlar anlamiyorum.
ben muayeneden problemsiz geçtim yanlız benim zamanında katın içini boşaltmışdık kat yerinde duruyor ama bana sonra verdikleri evraklara bakdığımda kat yok yazmışlar ama geçtim sorunda olmadı varsın yok yazsınlar çokda önemli değil bir sonraki muayene 2015 e hadi hayırlısı olsun
Hocam zamanında benim tigra ruhsatta 4 kişilik yazıyor diye geri çevrilmişti sonra 2-3 gün uğraşıp 5 kişilik yapmıştım benim arka koltuklarda minder bildiğin benimkini hangi kafayla yaptılar çözemedim ¿
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ocak ve temmuz ayları içinde mtv ödemedende muayene yapılıyor. Bende yarın muayaneye gidecem ve mtv ödemedim. Tüvtürk ün sitesine baktım bu şekilde yazıyordu.
Ocak ve temmuz ayları içinde mtv ödemedende muayene yapılıyor. Bende yarın muayaneye gidecem ve mtv ödemedim. Tüvtürk ün sitesine baktım bu şekilde yazıyordu.