Ufaktan Tesisata Giriş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun sistemin.sonunda bunlara karar kıldın demek:)
güzel amfi almışsın bassta güzel bunlarla biraz idare et 1-2 ay sonra bass değştirmeyi düşünmeye başlarsın..hastalık gibi bişey bu ses olayı:D:D

hayırlı olsun sistemin.sonunda bunlara karar kıldın demek:)
güzel amfi almışsın bassta güzel bunlarla biraz idare et 1-2 ay sonra bass değştirmeyi düşünmeye başlarsın..hastalık gibi bişey bu ses olayı:D:D

eywallah saol...bu sadece sesle alakalı değil yaws mod işlerine bi sardın mı duramıyorsun walla :D

hayırlı olsun üstad taksit yaparmı bu amcalar acep :)

hayırlı olsun.. aynı öle 1000 lik jbl vardı akrabanın astrasında.. ses kaliteli oluyo ama sesi fazla açarsan özellikle arka koltuktaki bayağ bi azer bülbül gibi titriyo :) belki bası biraz kısıp açmak lazım yükses ses için..
hayırlı olsun keyifli dinlemeler..

hayırlı olsun.. aynı öle 1000 lik jbl vardı akrabanın astrasında.. ses kaliteli oluyo ama sesi fazla açarsan özellikle arka koltuktaki bayağ bi azer bülbül gibi titriyo :) belki bası biraz kısıp açmak lazım yükses ses için..
hayırlı olsun keyifli dinlemeler..

eywallah....

bende öyle yaptım zaten amfiden kıstım bassı :D yoksa dikiz aynasından arkayı göremiyorum

güzel olmuş güle güle kullan

Arkadaşın tesisata ilave olarak 2 takım JBL comp ve arka cam onu 6*9 pionerr ler var. Arkadaşıma da comp olayını kesinlikle tavsiye ederim ve bende car400 olmasına rağmen arka plakalığı sökmek zorunda kaldım. Söylemek istediğim orjinal sistemde de ses kalitesi gayet guzel. Ayrıca fiyat olarak hemalhemsat.com uda öneririm.Bende ordan almıştım. Bi bakın derim

Geri