- Konuyu Başlatan
sağolun arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ben bu tesisat işinden hiç anlamıyorum ama bişey sorucam...
şimdi evde pc den müzik dinlerken creative 4 artı 1 sistem kullanıyorum.. ses bayağ bi kaliteli oluyo... esasında ufak kolonlardan ( yani 4 adet kolonlardan bahsediorum ) çıkan ses gayet sıradan.. hatta 4 kolondan 2 sini iptal etsem de ses hala eskisi gibi güzel çıkıyo.. yani burdan çıkarttığım sonuç maharet +1 diye bahsettiğimiz BASS ta galiba..
araca sadece bass bağlasak yani (jbl1000 watt gibi) bide tabi onun için amfide gerekir heralde bide onu bağlasak.. aracın orjinal kolonlarına hiç ama hiç dokunmasak yinede kaliteli ses alamazmıyız??
not: burdaki amaç tamamen çirkeflik yapıp ucuza kaçmaktır!
o çirkefliği bende dusunmustum sistemi kurmadan önce ama sonuç hüsran..
bassı baglattım aracın orj kolonlarına hıc dokunmadım basstan baska bıse duyamıyosun arbanın ıcındesonra ön kapıdakı kolonları degıstırdım JBL comp taktırdım o bile az geliyo arkadakılerıde degıstırmeyı dsunuyorum bugünlerde
tamamen tecrübedir bu.bence hiç denemeye kalkma
sıze hıc oturdugunuz yerde masaj yapan oldumu olmadımı o zaman bence sızde deneyın harıka bır masaj aletı
hanı fener maclarında fenerım gol atınca ınsanın boyle tuylerı dıken dıken olurya ıste oyle bır sey
hanı sız yolda gıderken tum sokak sıze bakarya sızde daha cok kasılır gaza basarsınızya ıste oyle bır sey
bu oyle bır hastalık kı ben alalı daha bır ay olmadı ınanılmaz memmunum tesısatı almak ıcın burdan ızmıre gıttım cok aradım severek aldım eger sese karsı bır ılgınız varsa mutlaka sızde deneyın
aydınlattığın için teşekkür adnan sende benim gibi az çirkef deilmişsin ehueh şaka.. creative in sesi hoşuma gittiğinden bilgisayarın 4+1 seti komple arabaya bağlayabilirmiyim diye bile düşünmüştüm zamanındaama yok öle 3 kuruşa 5 köfte demekki,
en iyisi biraz para biriktirmek...