ultra-blue:corsa-c

şans eseri dün bi arkadaşımla denk geldim ebay'dan alışveriş yapıyor muş araştırması için rica ettim bakacak

fakat orda gördüğümüz 160 euro fiyat açık arttırma fiyatıymış şu ana kadar 1 kişi teklif vermiş yarın bu saatlerde satış bitecek genelde açık arttırma sonlarına doğru teklifler kızışıyor muş

fiyatın aşırı artacağını sanmıyorum ama bu ilanda beni korkutanlar gümrük ve almanlar malum şu an nazilerin Türklere yaptıklarını biliyoruz bizi pek sevmiorlar satıcının yeride doğu almanya da tüm satışlarından %100 olumlu yorum almış gende pek güvenemedim sonuçta para bağlıycaz :D

ilanda dikkatimi çeken nakliye kısmında sadece almanya dio shipping kısmında 12 euro + diğer masraflar dio buda sanırım kargo + gümrük

almancı bi tandığı olan yok mu rica etsek satıcıyla irtibata geçse kesin fiyat alsa bizde gümrük işlerini araştırsak :)

site yabancı olduğundan pek çözemedim? acaba 0 fiyata kargo ücretide dahil mi?yoksa ayriyeten kargo için bir ücret verecez mi? umarım bi sorun olmaz dostum, ama önce araştırmak lazım bu coiller nasıldır?çok basmaya gerek yok bence, aracım 5cm düşsün benim için yeterli.

benim araç imzada ön arka orj. fk yay ile 5 cm düşük jantlarım et35 7,5 195/50/15 lastik var 3 kişi binince en ufak esnemede arkalarda aşırı derecede rahatsız edici sürtme yapıo bir de uzun düzlüklerde hafif dalgalanıosa yol çok esnio zıp zıp zıplamıorum ama esnio arkadakilerin içi çıkıcak bi gün :D

bence önemli olan aracı düşürmek diil düşük ve zevkli bi sürüş olması o yüzden de coil almak istiorum tabi hal böyle iken önünüde lastik çamurlukla bir olsun istiorum çünki 5 cm yayla 1 parmak boşuk kalıo arada :D

benim araç imzada ön arka orj. fk yay ile 5 cm düşük jantlarım et35 7,5 195/50/15 lastik var 3 kişi binince en ufak esnemede arkalarda aşırı derecede rahatsız edici sürtme yapıo bir de uzun düzlüklerde hafif dalgalanıosa yol çok esnio zıp zıp zıplamıorum ama esnio arkadakilerin içi çıkıcak bi gün :D

bence önemli olan aracı düşürmek diil düşük ve zevkli bi sürüş olması o yüzden de coil almak istiorum tabi hal böyle iken önünüde lastik çamurlukla bir olsun istiorum çünki 5 cm yayla 1 parmak boşuk kalıo arada :D
dostum araştırmalara devam eninde sonunda uygun fiyatlı getirtebilirsek alacağız :)
bu arada senin yaylar 5 cm olmasına rağmen tam 5 cm düşük değil diye tahmin ediyorum...bende eibac yaylar var şuan bunlardan önce red eagle diye marka vardı 3 cm diye taktırdım ama önlere parmağım sığmıyordu arkada 1 parmak anca giriyo yani parmağım bükülüyodu :)

Almancı tanıdık bulmak mesele değilde, şahsi araç ile 2-3 takım coiloveri arabasına koyup gümrükten geçmesi sıkıntı.

Bize tırcı bi dayı lazım. :D

şans eseri dün bi arkadaşımla denk geldim ebay'dan alışveriş yapıyor muş araştırması için rica ettim bakacak

fakat orda gördüğümüz 160 euro fiyat açık arttırma fiyatıymış şu ana kadar 1 kişi teklif vermiş yarın bu saatlerde satış bitecek genelde açık arttırma sonlarına doğru teklifler kızışıyor muş

fiyatın aşırı artacağını sanmıyorum ama bu ilanda beni korkutanlar gümrük ve almanlar malum şu an nazilerin Türklere yaptıklarını biliyoruz bizi pek sevmiorlar satıcının yeride doğu almanya da tüm satışlarından %100 olumlu yorum almış gende pek güvenemedim sonuçta para bağlıycaz :D

ilanda dikkatimi çeken nakliye kısmında sadece almanya dio shipping kısmında 12 euro + diğer masraflar dio buda sanırım kargo + gümrük

almancı bi tandığı olan yok mu rica etsek satıcıyla irtibata geçse kesin fiyat alsa bizde gümrük işlerini araştırsak :)
Almanlar Türkiye ye kolay kolay ürün göndermiyorlar,AB birliği üyesi olsak sorun olmayacak.Senin gümrükde ne kadar vergi ödeyeceğini onlar bilemez.Yani 12 euro Almanya gönderi ücreti.
Almancı tanıdık bulmak mesele değilde, şahsi araç ile 2-3 takım coiloveri arabasına koyup gümrükten geçmesi sıkıntı.

Tırcı olabilir belki.

400 liraya kadar bende varım, üzeri için net konuşamam, malum bütçe meseleleri. :D

Yalnız FK marka olayına tamda ısınmış değilim, araştırmalarım sonucu Raceland marka felanda Coiller var Corsa C için, Hondacı camiadan edindiğim bilgi doğrultusunda FK dan daha iyi markalar olduğunu biliyorum, ben aslında yaylardan çok memnunum, değiştirecek olusam yani coile geçme nedenim Birol abinin aşırı konforlu olduğuna dair tavsiyesidir. :)
ortak bende birol abinin lafı üzerine hareket edenlerdenim. aracı düşürmek gibi önceden beri aklımda bi düşünce vardı fakat kullanıcılardan duyduğum konforun aşırı derecede bozulma olduğu söyleyenler üzerine çok fazlada düşünmez olmuştum ama dediğim gibi birol abi aklımı çeldi.öyleki ilk planım olan jant konusunu bile ikinci plana itmeme sebep oldu:D.fk benimde duyumlarıma göre pek iiyi bir marka değil.ama aklımı karıştıran olay türkiye kullanıcılarının hiç biri memnun değil fakat corsa-c.co.uk sitesindeki coil kullanıcılarının %90 ı fk kullanıyor. daha sonradan duyumlarıma görede türkiyedeki fk lar bursada üretiliyormuş. haliyle malzeme ve kalite farkı olucaktır çünkü fason mal sonuçta. Alman üretimi orijinal fk ya oranla. bende açıkcası 500-600 kadar bir bütcemi coil olayına ayırabilirim bu fiyatın üzeri maddi olarak beni biraz kasar açıkcası:(.

kudret bu fiyat açık artırma fiyatı ise düşeş bişiler bulmak biraz güçleşir gibime geliyor. ama bu açık artırmaya kendi aramızda anlaşıp kafamızda belli bir fiyata kadar ben varım diye söz verip o fiyatı aşmayacak şekilde atıyorum 5-6 takım ürün almak için artırmaya girildiğinde belki işte o zaman düşeş bişiler olabilir gibime geliyor. açıkcası benide Almanlardan çok türkiyedeki gümrük olayı korkutuyor.

corsada jant seçimi yapılırken sürtme problemi yaşamamak için 7 inçlik vede et 35-38 civarı değerleri geçmemek gerekiyor.

canerin tırcı tanıdıkları vardı sanki ya ben öyle hatırlıyorum bi ara konuşmada geçmişti sanki. canerle bi görüşmek lazım bu konuda. caner daha dönmedi sanırım, istanbula gitmişti dimi?

dostum araştırmalara devam eninde sonunda uygun fiyatlı getirtebilirsek alacağız :)
bu arada senin yaylar 5 cm olmasına rağmen tam 5 cm düşük değil diye tahmin ediyorum...bende eibac yaylar var şuan bunlardan önce red eagle diye marka vardı 3 cm diye taktırdım ama önlere parmağım sığmıyordu arkada 1 parmak anca giriyo yani parmağım bükülüyodu :)

Orjinal gm on amortisor ve 185/65/14 lastik varken benimde parmak girmiodu mondreo amortisor ve 195/50/15 lastikle simdi arasi 1 parmak oldu. Bu amortisorler daha yumusak lastiklerde yanilmiosam captan %6 daha kisa

Sonuc olarak arac yari captan %3 daha dusuk camurluk lsstik arasida bi o kadar acik oldu :D

Tek tek alinti yapip konusmalara cevap vericem ama cepten olmuo eve gidince yaxarim kusura bakmayin :)

Orjinal gm on amortisor ve 185/65/14 lastik varken benimde parmak girmiodu mondreo amortisor ve 195/50/15 lastikle simdi arasi 1 parmak oldu. Bu amortisorler daha yumusak lastiklerde yanilmiosam captan %6 daha kisa

Sonuc olarak arac yari captan %3 daha dusuk camurluk lsstik arasida bi o kadar acik oldu :D

Tek tek alinti yapip konusmalara cevap vericem ama cepten olmuo eve gidince yaxarim kusura bakmayin :)
bir de yayların farklı olmasıda farkediyor ...o amortisörleri kaça aldın konforu nasıl

bir de yayların farklı olmasıda farkediyor ...o amortisörleri kaça aldın konforu nasıl

Yaylardan bisi fark etmedi 4ay once sıkı paxarlikla 205 liraya almistim conforu orjinalden kay kat daha iyi ayni zamanda direksiyon kutusunuda deismistim 125 liraydi mafsalida iyi ayarlayinca cok keyifli oldu arkalari yukselttim tam oldu coil aklima dustu sonrasini biliosunuz :D

Geri