- Konuyu Başlatan
tenekelerle biraz daha albenili görünmesi için bu gün lastik marka yazılarını sarıya boyadım.gözüm henüz bu görünüme alışamadı ama yaşasın şopar style :rakir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şopar style ggüzeldi kötü olmamış
Şekil yapmışsın İrfan,güzel olmuş.
Bu lastik yazısı boyama işine geçen pazar bende fena taktım, tesadüf yakınlarda bir kırtasiyeden şu kalemin sarısından aldım, zor zoruna bi lastiğin yazısını boyadım sonra kurumasını bekledim, diğerlerine geçmeden önce, kuruduktan sonra parmağımı sürttüğümde hayal kırıklığına uğradım. Boya olduğu gibi çıktı geldi. Meğer bu kalem o kalem değilmiş.
kalemin ucundaki keçe sert biraz arka kısmında yay var üzerine hafif bastırınca boya pompalıyor .lastikleri araç üzerinde boyayacaksan zaten söküp boyamak mantıksızca olur bu şekilde de olunca damlama yapıyor. sana tavsiyem ufak bir gazoz kapagının üzerinde kalemin ucunu bastırıp boyayı kapak üzerinden alıp boyarsan daha kolay vede güzel oluyor zaten bir harf için birkez basman yeterli 1 damla kadar boya geliyor. lastik üzerinde yaparsan damlayıp lastiği batırıyor.biraz sabır isteyen bir iş yani.Ondan alıyım olmazsa, zaten beim lastiklerde ufacık Toyo yazıları var, sadece onları boyayacağım.
kalemin ucundaki keçe sert biraz arka kısmında yay var üzerine hafif bastırınca boya pompalıyor .lastikleri araç üzerinde boyayacaksan zaten söküp boyamak mantıksızca olur bu şekilde de olunca damlama yapıyor. sana tavsiyem ufak bir gazoz kapagının üzerinde kalemin ucunu bastırıp boyayı kapak üzerinden alıp boyarsan daha kolay vede güzel oluyor zaten bir harf için birkez basman yeterli 1 damla kadar boya geliyor. lastik üzerinde yaparsan damlayıp lastiği batırıyor.biraz sabır isteyen bir iş yani.
ortak o kumaş boya kalemi olmasın sakın. benim dedigimin yani bu resimdeki kalemin ambalajında araba lastiği gibi bi resimler var.baumax tan almıştım.böyle büyük yapı malzemeleri satan yerlerdede bulabilirsin.Bu yanlış aldığım kalemin kullanım şeklide aynıydı ortak. Sadece tek farklı kuruyunca çıkmasıydı. Anlamadığım şey o gün giydiğim kot pantolonuma bulaşmış biraz yıkandıktan sonrada çıkmamış, ama lastikten parmağımı sürtünce bile çıktı geldi.
ortak ben janttan yana kararımı verdim alırsam siyah lenso bsx alıcam.şimdide coil olaylarına girdik eger uygun fiyatlı bulabilirsek jantları ikinci plana atcam. zaten diğer jantları satamadım daha ahtım var bu jantları vermeden yeni jant almıcam diye. ama uygun fiyatlı coil bulursak alabilirim corsa teamdaki o arkadaşın dediği fiyatlara yakınsa kesin alırım. merak ettim bu jantları kaça veriyo, böyle jant lastik takım halinde en son oluru ne diyor arkadaş. pm den msjla fiyatı alabilmem mümkün mü acaba?çok cazipse olabilir. ama şunu biliyorum aracı bastımmı tenekeyle bile mükemmel görünüyo araç. bi takım coil şart hacıİrfan durduk yere kafanı bulandırmak istemem ama bir jant lastik takımı var ve Corsa C ye cuk diye oturur, (malum sitenin adı gibi oldu valla)
Jantlar bunlar, Renault Sport Clio 2.0 RS lerin oem jantları, O.Z. F1 aslı. Jantlar yeni boyanmış, lastikler ise sıfır, bu jantlar GSI jantı gibi kolay kolay bulunan bir jant değil, tavsiye ederim, çok yakışır bence.
Logolara takılma, çıkar ve yerine opel logosu takılır, yada O.Z logosuda olabilir.