Aga bu jantlara 1.350 yazmış, jant lastik. Coil şart yav, ben halen işin üzerindeyim ama Hollanda işi sanki biraz yaş gibi. :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
jant lastik takımının fiyatıda gayet tuzluymuş.ortak corsa teamdeki kudretin önerdiği fk coiller kafama yattı gibi sen nedersin? fiyatıda çok uygun hemde orijinal fk.corsa-c.uk taki coil kullanıcılarının %90 da bu marka coil kullanıyor.ne dersin? hep beraber fk işine girelim mi?
bana uyar
ortak, faceden joe star a sordum o da fk yay kullanıyormuş, kudretin verdiği linktekinin aynısı Fk streetlines. bu aşagıdaki aracın sahibi kendisi. fk bencede mantıklı, çünkü almanyadakiler orijinal fk.
aynen ortak eğer gümdrükte gargoda falan sorun olmazsa bana uyar dedğim gibi yerle bir gideriz artık
site yabancı olduğundan pek çözemedim? acaba 0 fiyata kargo ücretide dahil mi?yoksa ayriyeten kargo için bir ücret verecez mi? umarım bi sorun olmaz dostum, ama önce araştırmak lazım bu coiller nasıldır?çok basmaya gerek yok bence, aracım 5cm düşsün benim için yeterli.
aynen ortak eğer gümdrükte gargoda falan sorun olmazsa bana uyar dedğim gibi yerle bir gideriz artık
5 cm bile çok o işin şakasıydı
ortak dedğim gib ben varımortak coiller nasip olurda takarsak kafana göre aracı ister basarsın ister jip gibi kullanırsın esneme aralığı çok fazla oluyor bu coil amortisör sistemlerinin ve konfordanda fazla ödün vermiyorlar fiyat olarak hesapladım 370 tl ye geliyor.eger kargo ücretsizse. şuan türkiye şartlarında bu fiyata birak coil almayı sanırım amortisör takımı bile alamazsın.coilde hem amortisör hemde yay var ikisi bi arada uygun fiyat.ben 1.5 yıl kadar evvel sadece ön amortisörlere 300 e yakın para saymıştım. gidip sadece yay alıp arabayı zıp zıp zıplatmaktansa, çünkü araca sonradan takılan spor yay ile amortisörler uyumlu olmuyor. bir biri ile uyumlu üretilmiş amortisör yay takımı olan fk coil almak daha mantıklı geliyor.araçtan çıkan parçalarıda satacak olsan en aşşa 150 ye satarsın.yani coil 250 gibi bi fiyata gelmiş olur.bence çok makul akıllı bi alış-veriş.