ultra-blue:corsa-c

iyi kötü sürten sürtmeyen ofsetli ofsetsiz,bir jant takalım artıkın şuna veya sadece yay yap orj jantlarınla biraz oyna ;)

aslında bir takım spacer düşünüyordum bi aralar fakat baktım ki semeriylen bana 300-350 patlıyo, dedimki hiç gereği yok, gider bi jant alır takarım;).elimdeki fazladan takımı çıkartmayı bekliyorum.

ne işin var hacı flanş la...jantları belki boyarsın diye dedim...
bak birol abinin jantları satılık canlı örneğide var al tak işte yau :)

ne işin var hacı flanş la...jantları belki boyarsın diye dedim...
bak birol abinin jantları satılık canlı örneğide var al tak işte yau :)

krem rengi fena durmaz diye düşünüyorum ama 5-6 ay sonra atar hoş durmaz. kaldıki zaten bunları şuan geçiş dönemi için kullanıyorum hiç gerek yok hacı. aracı satarken bu şekilde satarım, Allah nasip ederse yeni alacağım jantları vermem:).

bu gün araç dış temizliği ve boya koruyucu cila uygulaması sonrası bi kaç kare...

(not:uygulamayı bizzat kendim manuel olarak, alın teri ile yaptım, bu uygulamada hiç bir cihaz kullanılmamıştır:( ):D:D:).

jif90z.jpg

dfd5qq.jpg

1zt7c8.jpg

elb6me.jpg

ufak bir güncelleme...

uygulama:
klima ızgaralarının arasındaki görüntü bütünlüğünü bozan solmuş kırmızı renkli 4lü flaşör düğmesi karartma.

gereken malzemeler:
-makas
-tükenmez kalem
-yeteri kadar, en koyu dereceden cam filmi.

uygulama:
düğmeyi bulunduğu yerden çıkartıp kalıbını alıp yapıştırıyoruz.

before:

35a6fbb.jpg

after:

fcmkgo.jpg

Bende karbon folyo kaplamıştım, pembeleşmiş düğmeyi. :D Bu da güzel olmuş ama, eline sağlık.

teşekkür ederim dostum.peki karbon folyo ışığı geçiriyomu?bende daha öncelerde mat siyah folyo vardı ışık veren kısmı ufak bir üçgen şeklinde maket bıcagı ile kesmiştim.o şekilde kullanıyodum. bu şekilde daha sade görünüyor sadece lambalar yandığında ve 4lü falşör aktif hale getirildiğinde kırmızı ışık veren o kısım üçgen şeklinde parlıyor. o yönden güzel oldu ama parlak siyah olmasına gözüm alışamadı mat renk daha hoş duruyordu.

Bu daha iyi boşver. Karbon folyoda hiç ışık görünmüyor, ışık iptal yani. Corsac.co.uk daki araçlardan esinlendim kapladım, düğme çok soluktu birde.

Bu daha iyi boşver. Karbon folyoda hiç ışık görünmüyor, ışık iptal yani. Corsac.co.uk daki araçlardan esinlendim kapladım, düğme çok soluktu birde.

kabon folyo örneklerini bende bahsettiğin sitede görmüştüm hatta üzerine ufak opel veya vauksuhall logosu yapıştıranlarda vardı oda hoş duruyor.evet benim düğmede normalde olması gereken kırmızı renkten pembeye dönmüştü:D. ortak sana geçen gün bahsettiğim bmw egzos susturucusunu benim araca taksam nasıl durur sence? zaten ses istemiyorum ama görüntü olarak soruyorum. bi iki bakım yapsam allasam pullasam nasıl durur ısıya dayanıklı siyah renge boyasam mesela?

kabon folyo örneklerini bende bahsettiğin sitede görmüştüm hatta üzerine ufak opel veya vauksuhall logosu yapıştıranlarda vardı oda hoş duruyor.evet benim düğmede normalde olması gereken kırmızı renkten pembeye dönmüştü:D. ortak sana geçen gün bahsettiğim bmw egzos susturucusunu benim araca taksam nasıl durur sence? zaten ses istemiyorum ama görüntü olarak soruyorum. bi iki bakım yapsam allasam pullasam nasıl durur ısıya dayanıklı siyah renge boyasam mesela?
Corsanın tarzı değil aga o eksoz. ;)

Sen onu alla pulla temizle koy sahibinden.coma sat geç. :D

Geri