ultra mavi corsa c jant seçimi

evet 195x50x15 benımkılerde cok gzl oldu bence yay takımmı tam oturcak gıbı duruyor darısı senın basına :)

hadi bakalım inşallah sende sıra yaya geldi:).peki sürüş izlenimi olarak nasıl. 50 yanaklı lastik takılınca araçta aşırı bi sertleşme oldu mu peki?

haklısın, benim jantlar aracımın tüm büyüsünü mahfettiği için jantların görünmediği açılardan çekilmiş 3 fotosunu paylaşayım o zaman:).

:cool: (:cool:sub-zero freeze finish him!!!:cool:)

ztwspk.jpg

2zhnqyr.jpg

mrehhy.jpg

28s2fqt.jpg

aynenn jantlar harıc araba yakıyor :)

hadi bakalım inşallah sende sıra yaya geldi:).peki sürüş izlenimi olarak nasıl. 50 yanaklı lastik takılınca araçta aşırı bi sertleşme oldu mu peki?

vallaha abıcım adam nexus marka lastık verdıı yumusaktır hamuru dedı eskı lastıklerle cook ses alıyordu sımdı tık yok ben begendım sankı cukurlara fln daha yumusak gırıyor jant lastıgıde uyguna buldum ınsallah yayda uyguna bulurumda gonlumde olur :)

Araba donmuş yav donmuş. :D :D Allah kaza bela vermesin, lacivertde güzeldir.

vallaha abıcım adam nexus marka lastık verdıı yumusaktır hamuru dedı eskı lastıklerle cook ses alıyordu sımdı tık yok ben begendım sankı cukurlara fln daha yumusak gırıyor jant lastıgıde uyguna buldum ınsallah yayda uyguna bulurumda gonlumde olur :)

aynen yeni lastikler araca takılınca asfalt sesi baya baya kesiliyor ben aracımın bu üzerindekileri takmadan evvelki lastikler kemikleşmişti iyice bütün yol sesi içerideydi.michelınları takınca süper oldu. şimdi yeni alıcağım lastiklerde 45 yanak düşünüyorum ama araç çok sert olur diye kaygılıyım bide yayda takınca çok sert olur gibime geliyor.

Mıcırın üstünden geçtimi bi zıplarsın vallah
ses yapar o fena düşük hızlarda kötü uğulduyo :)

aynen yeni lastikler araca takılınca asfalt sesi baya baya kesiliyor ben aracımın bu üzerindekileri takmadan evvelki lastikler kemikleşmişti iyice bütün yol sesi içerideydi.michelınları takınca süper oldu. şimdi yeni alıcağım lastiklerde 45 yanak düşünüyorum ama araç çok sert olur diye kaygılıyım bide yayda takınca çok sert olur gibime geliyor.

45le fena zıplıyor ve butun tasları hıssedıyorsunuz konfordan eser kalmıyor bızım kalfanın aracı 45 yanak ve hızlı gıderken yoldakı cukur gıbı bır yere gırmıs jantı eymıstı fantezıye hıc gerek yok bence sonucta yaylayınca dedıgınız gıbı dahada kotu olucam bu sefer bu arada susuz antfırz koymayın benden tavsıye :)

Mıcırın üstünden geçtimi bi zıplarsın vallah
ses yapar o fena düşük hızlarda kötü uğulduyo :)

hım!! anladım 45 yanagın verdiği sürüş hissi, verdiği görüntü hissi kadar güzel değil anlaşılan.sürüş olarak pek hoş bir hıs vermiyor yani:confused:

45le fena zıplıyor ve butun tasları hıssedıyorsunuz konfordan eser kalmıyor bızım kalfanın aracı 45 yanak ve hızlı gıderken yoldakı cukur gıbı bır yere gırmıs jantı eymıstı fantezıye hıc gerek yok bence sonucta yaylayınca dedıgınız gıbı dahada kotu olucam bu sefer bu arada susuz antfırz koymayın benden tavsıye :)

öneri ve tavsiyen için teşekkürler fazla macera aramadan 50 yanakta kalmak daha iyi anlaşılan:).ok ilk fırsatta araca biraz su eklerim. araç sek antifiriz yüzünden fazla kafayı bulmasın:p###**:sulanma:**###:rakir:###**+*:)...

Geri