ultra mavi corsa c jant seçimi

ben egzoz baslıgı takmıycam otto spec yanık uc komple 52lık boru takıcam :)o degıklerınızı hatta far karartmayıı fln kendım yapıcam zaten ama fıyatlı olanlar ıste yay jant lastık ve egzoz dıgerı bende belkı arabayı komple carbon bıle yapabılırım yanı ıcını orta konsolu fln :) zaten kendım kaplamacıyım :D

o zaman tamamdır hocam 1,5 milyara ortaya mükemmel bişiler çıkartabilirsiniz.yanlız sizin spoon seçimi pek aracınıza gitmeyecek gibi benden söylemesi daha farklı bişiler düşünebilirsiniz yinede zevk sizin tabi.isterseniz size bir link atayım corsa üzerindeki çok farklı jant uygulamalarına bir göz atın:).

yav usta sen bu arada neden 36 nın şaseyi zıgılatıyosun :)

te37 15inç 8ofset 5cm yay

o zaman tamamdır hocam 1,5 milyara ortaya mükemmel bişiler çıkartabilirsiniz.yanlız sizin spoon seçimi pek aracınıza gitmeyecek gibi benden söylemesi daha farklı bişiler düşünebilirsiniz yinede zevk sizin tabi.isterseniz size bir link atayım corsa üzerindeki çok farklı jant uygulamalarına bir göz atın:).

tabiki tavsiyeye acigimmm benim konuya atarsaniz sevinirim :)

yav usta sen bu arada neden 36 nın şaseyi zıgılatıyosun :)

tasarım olarak çok sevdiğim, akaryakıt fiyatları yüzünden doyasıya binemediğimden:mad:.istemeye istemeyede olsa satmak zorunda kaldığım için böyle yazdım.

tasarım olarak çok sevdiğim, akaryakıt fiyatları yüzünden doyasıya binemediğimden:mad:.istemeye istemeyede olsa satmak zorunda kaldığım için böyle yazdım.

2 tane e 36 vardı...
biri 28 4 kapı ia ydı...ona uzun bindim denilebilir...şehiriçi 13 litre yakıyordu..

antalyada bebekler bebeği bir cabrio aldım 20 onada 4 aycık bindim oda aynı yakıyordu...
bir gerçek var onların yaktığı benzin zoruma gitmedide şunların yaktığı mazot gidiyor

2 tane e 36 vardı...
biri 28 4 kapı ia ydı...ona uzun bindim denilebilir...şehiriçi 13 litre yakıyordu..

antalyada bebekler bebeği bir cabrio aldım 20 onada 4 aycık bindim oda aynı yakıyordu...
bir gerçek var onların yaktığı benzin zoruma gitmedide şunların yaktığı mazot gidiyor

doğrudur benim 3.20 ci de o civar yakıyodu.4-5ay kadar bendeydi, şimdiki corsama motorsiklete biner gibi biniyorum;) hatta bazı motorlar benim aracımdan bile çok yakıyor:D

Geri