Ultrasonic Performance Bujileri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonuçta bir kıvılcım olacak ve benzin patlayacak bu kıvılcım normal bujide nasıl olacaksa buda okadar olacak yangın bile çıkarsa sonuçta gelen benzin nekadarsa okadar patlayacak bence para tuzağı ama alacak olan arkadaştan haberleri bekliyorum:)

Red Etmiştim Ancak 4 Adet 56 Ytl Ye Sipariş Verdim Denemek Gerek... Ve Satilan Yerdeki 150 Kişinin Yorumlarina Baktim çok Iç Açici Yani Güzel Yorumlar Anlayamadim... Denemekte Fayda Var Diyorum... Ve Sipariş Verdim... Yarin Elimde... Bakicam Nasil Olucak... Taktiğim An Size Bilgi Veririm Saygilar,
evet kardeş naptın unuttun heralde bize yazmayı :)

Arkadaşlar ben ünlü açık artırma sitesinden (ismi reklama girer) takım halinde 56 YTL ye aldım.Zaten Opel için bir satıcı var sitede.Yaklaşık 1 haftadır deniyorum.Benzin tüketimini pek deneyemedim ama performans derseniz;

1.2 aracım olduğundandır diye tahmin ediyorum çok bir etkisi olmadığını söyleyebilirim.
2000 model Bora aracımda halen kullanıyorum ve 1.6 100 beygir olan Borada etkisini 1.2 araca göre daha belli etmişti ve çok hoşuma gitmişti açıkcası.Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bi sorun olmadı.
Aracımda en son 200 km yi görmüştüm epey uğraştıktan sonra (160 dan sonra 2 dakikamı falan aldı yolda hafif aşağıya doğruydu) şimdi sanki süre biraz daha kısaldı.
Zaten bujinin etkisi hakkında bahsederken son süratinizi değiştirmez;ivmelenmeniz artar,devirlenmeniz iyileşir gibi ibareler kullanıyorlar.Belki psikolojiktir ama serilik geldi diyebilirim.Afyonda dyno olmadığından giremedim :D
Haber verilecek bir gelişme görürsem yazarım.Saygılar....

Bu ultrasonic cart, curt bujileri kullanıp pistonunda oyuk açan taksiciler vardı!:eek:

Bu ultrasonic cart, curt bujileri kullanıp pistonunda oyuk açan taksiciler vardı!:eek:

O nası ya :D

Onların yakıt sisteminde sorun vardır, buji sadce yakıtı yakar. Delik olayı yakıtın püskürmesinde felan bozukluk varsa enjetör kafasında vs ondan kaynaklanmıştır.

Adamların tek iddası normal bujiye göre daha hızlı çakıyor es geçme olayı olmuyor böylelikle performans sağlıyor. Çaktıktan sonra o yada bu farketmes, gerisi motorla yakıta kalmış.

Gerçi buji saniyede milyonkere de çaksa 4 silindirli bi arabada 8000 d/dk dahi yapsan her bujiye saniyede 34 defa elektrik gidiyor.

Faydası olurmu bilmem ama zararının olacağını zannetmiyorum. en azından yeni buji olduğu için eskisinden daha iyi olacağı kesin

Son düzenleme:
O nası ya :D

Onların yakıt sisteminde sorun vardır, buji sadce yakıtı yakar. Delik olayı yakıtın püskürmesinde felan bozukluk varsa enjetör kafasında vs ondan kaynaklanmıştır.

Adamların tek iddası normal bujiye göre daha hızlı çakıyor es geçme olayı olmuyor. Çaktıktan sonra o yada bu farketmes, gerisi motorla yakıta kalmış.
:good: :good:

Birde arkadaşlar bu orjinal takıntısını anlamıyorum ben? En iyi orjinalidir diyen arkadaşlar, Bindiğimiz arbalar Milyon dolarlık aletler değil. Fabrikanında bi maliyet politaksı var. Bu mantıkla çelik jantsız satılan hiçbir arabaya jant takmak akıllıca değil. orjinalliği bozulur.. Yada Klimasız arabaya Klima taktırmayın, Yada farlarınızı sonradan Xenon yapmayın, Arkadaşım Wv polo aldı 2005 model fabrika çıkışı lastiklari Khumo oda değiştirince yine Khumo taksın ozman :D

bende bi ara düşünüyodum işin içinde olan dneyen kişilere sordum tamamen para kazanmak için acayip bi düzen kurmuslar

hiç anlayamayacagın bi artıs olur o kadrda para veriyosun yazık dediler tabi benim bahsettigim buji+kabloları
çok para :(

araba gaz yememeye,silkelemeye,80 km hızı geçmeye başladı.4. vitesle çıkacağı rampayı 2 ile zar zor çıkmaya başladı.Kendimi Konya sanayisine zor attım.Sağolsunlar ERTÜRK OPEL özel servisinde sorunu giderdiler.Bujileri fırlatıp attılar, orijinallerini taktılar.Bir daha da böyle şeylere para verme dediler.

Geri