sonuçta bir kıvılcım olacak ve benzin patlayacak bu kıvılcım normal bujide nasıl olacaksa buda okadar olacak yangın bile çıkarsa sonuçta gelen benzin nekadarsa okadar patlayacak bence para tuzağı ama alacak olan arkadaştan haberleri bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kardeş naptın unuttun heralde bize yazmayıRed Etmiştim Ancak 4 Adet 56 Ytl Ye Sipariş Verdim Denemek Gerek... Ve Satilan Yerdeki 150 Kişinin Yorumlarina Baktim çok Iç Açici Yani Güzel Yorumlar Anlayamadim... Denemekte Fayda Var Diyorum... Ve Sipariş Verdim... Yarin Elimde... Bakicam Nasil Olucak... Taktiğim An Size Bilgi Veririm Saygilar,
evet kardeş naptın unuttun heralde bize yazmayı
Bu ultrasonic cart, curt bujileri kullanıp pistonunda oyuk açan taksiciler vardı!
:good: :good:O nası ya
Onların yakıt sisteminde sorun vardır, buji sadce yakıtı yakar. Delik olayı yakıtın püskürmesinde felan bozukluk varsa enjetör kafasında vs ondan kaynaklanmıştır.
Adamların tek iddası normal bujiye göre daha hızlı çakıyor es geçme olayı olmuyor. Çaktıktan sonra o yada bu farketmes, gerisi motorla yakıta kalmış.