Ultrasonic Performance Bujileri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve güzel bir rüya daha son buldu.. takmıyoruz..

iade etseydin ya bujileri 30 gün hakkın var nie atıyosun bari bana verseydin bujileri hacı çağlar

Son düzenleme:
O nası ya :D

Onların yakıt sisteminde sorun vardır, buji sadce yakıtı yakar. Delik olayı yakıtın püskürmesinde felan bozukluk varsa enjetör kafasında vs ondan kaynaklanmıştır.

Adamların tek iddası normal bujiye göre daha hızlı çakıyor es geçme olayı olmuyor böylelikle performans sağlıyor. Çaktıktan sonra o yada bu farketmes, gerisi motorla yakıta kalmış.

Gerçi buji saniyede milyonkere de çaksa 4 silindirli bi arabada 8000 d/dk dahi yapsan her bujiye saniyede 34 defa elektrik gidiyor.

Faydası olurmu bilmem ama zararının olacağını zannetmiyorum. en azından yeni buji olduğu için eskisinden daha iyi olacağı kesin
Sadece zaman olarak değil ateşlemeleride biraz daha farklı oluyor bildiğim kadarıyla ben kullananların söylediklerini yazıyorum.

Ultrasonic falan filan para vermekdense orjinal bujilerinizi kullanın 5000-7500km de bir değişin daha çok faydasını görürsünüz:D

iade etseydin ya bujileri 30 gün hakkın var nie atıyosun bari bana verseydin bujileri hacı çağlar
2007 mayısta takmıştım ya hacı.geri verme şansı olmaz herhalde o saatten önce.:)

Geri