Üniversite Ögrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tiseduba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah hiç birinizin uzamaz arkadaşlar... benım suan 4,5 zorluyo buyuk ıhtımallede 5 oldu... Allah size gostermesin...

Aminn. Bu dönem alttan 2 diğer dönem 3 dersim var. Allah kısmet ederse bu sene mezun olmak istiyorum. İnşallah kısmet olursada dgs ile 4 yıllığa geçmem lazım. Bu dileklerim olursa gerçekten bir koyun falan keserim. :)

bilkent üniversitesi ingiliz dili edebiyatı + odtu eğitim bilimleri yüksek lisans... benim bitmez :D

şimdi fırsatım olsa dört sene daha okurum.bi ajandam vardı onunla okulu bitirdim.ön tarafı not tutmak için arka full yaz boz sabaha kadar ihale batak

ege üniversitesi istatistik-- 2005-mezun

valla değil 4 sene 8 sene daha okurum... :D

Edirneliyim. İst. Arel üniversitesi muhsbe bilg. sist. 1.sınıf

Şimdiki aklım olsa bitirmezdim,gökaaalp duy beni :D

bugün bir matematik vizesine girmişim anladım ki değil 4 sene 14 sene olsa anca biter :D 18 soru toplam 40 puan üzerinden :D dayamış türevi çözüyosun çözüyosun oh be diyosun çıktı sonuç bi bakıyosun soru 2 puan mış :D 60 dk nın sonunda çözdüğüm soruları topladım hepsi doğru olsa 16 puan çıkıyordu :D

benım de akıskanlar mekanıgı var yarın bızi de diferansıyelden bitirecek... çan lı sıstem var ama adam gerekırse kımseyı gecırmem dıyo.. ben de calısmıyorummm onun için....

istanbul aydın üni.
pc müh.

otomasyon 2.sınıf / erzincan

Geri