ÜRÜN İLE İLGİLİ - tavsiyeler görüşler.

Ayrıca arabam 3 aylık olmasına rağmen ufak yıkama çizikleri var bunları giderecek el ile uygulayabileceğim cila nedir? mesala formula 1 cila bu konuda bana yardımcı olur mu arabam beyaz renk...

Ürünler konusunda kafam allak bullak napacam bilmiyorum...

Son düzenleme:
Hiç kasma hocam işi hobiye çevir bence ;) olumlu yorum alan ürünleri gözüne kestirdiğin ürünleri alır denersin memnun kalmazsan bitince başka ürüne yönelirsin ilk atışı 12den vurmak zor :)
Market ürünlerinin performansını bilemiyorum hiç kullanmadım carpex,automix,h-tyre,turtle,formula1 vs.
kılcal çiziklerin olması normal teslim ederken yıkadıklarında bile çiziliyor araba.. waxlar elle uygulanır biraz zaman ve kas gücü ister uygulaması kolaydır sür-sil.. ama çizikleri gidermez onun için makineyle pasta geçmek lazım. en kötü autoglym nin SRP ürünü var (dolgu özelliği olan pasta-cila karışımı bi ürün) o dairesel çizikleri maskeler biraz uygulama sonrası doğru yıkama yapılırsa da birkaç ay götürür..
maliyeti ve ebatı büyük olmayan, kullanıcısından olumlu yorum alan ürünler kullanılabilir taş zamanla gediğine oturacaktır :D

Hiç kasma hocam işi hobiye çevir bence ;) olumlu yorum alan ürünleri gözüne kestirdiğin ürünleri alır denersin memnun kalmazsan bitince başka ürüne yönelirsin ilk atışı 12den vurmak zor :)
Market ürünlerinin performansını bilemiyorum hiç kullanmadım carpex,automix,h-tyre,turtle,formula1 vs.
kılcal çiziklerin olması normal teslim ederken yıkadıklarında bile çiziliyor araba.. waxlar elle uygulanır biraz zaman ve kas gücü ister uygulaması kolaydır sür-sil.. ama çizikleri gidermez onun için makineyle pasta geçmek lazım. en kötü autoglym nin SRP ürünü var (dolgu özelliği olan pasta-cila karışımı bi ürün) o dairesel çizikleri maskeler biraz uygulama sonrası doğru yıkama yapılırsa da birkaç ay götürür..
maliyeti ve ebatı büyük olmayan, kullanıcısından olumlu yorum alan ürünler kullanılabilir taş zamanla gediğine oturacaktır :D

Açıkçası bende deneme yanılma olayına girim diye düşündüm ama sokağa atacak parada yok.bazı ürünlerde gerçekten pahalı. meguars falan girdim mi 150 -200 e anca çıkıyorsun işin içinden... Sonax ürünlerine internet sitesinden baktyım sonra işyerimin altındaki yer alayım dedim fiyat farklılıkları var... jant ve lastik temizleyicide illa marka aramıyorum ama cila sürünce iyi olsun istiyorum. Mesala bugüne kadar kullandığım ve beni gerçekten memnun eden lastik temizleticisi carpex di 8-10 gün gidiyordu toz tutmuyordu lastiklerim sürekli parlak kalıyordu... sıkıyorsun ve bırakıyorsun bez bile sürmüyordun... hala ürün alamadım vallaha :)

Arkadaşlar hızlı cila Meguiras 5 günde geliyormuş o kadar bekleyemem dedim.. ürünler ekte ne dersiniz? sizce alayı mı?

Ekli dosyalar

• üRÜNLER.webp
    üRÜNLER.webp
    17.2 KB · Görüntüleme: 8
ATAS LACER ALKALİ JANT TEMİZLEYİCİ*750 ML*
ATAS PNEUBEL LASTİK PARLATICI KORUYUCU*750ML*

ATAS FORCLEAN MOTOR TEMİZLEYİCİ*SPREY*750 ML*

ATAS VİNET**ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ*750 ML*

ATAS HYDROREP HIZLI CİLA*YAĞMUR KAYDIRICI*750 ML

Tavsiyeler fiyat performans ölçümleri ile bu ürünleri günlük kullanımlar için aldım. Erdem Boyadan aldım ürünleri. Durumları toparlayana kadar bu ürünleri deneyeceğim memnun kaldıklarım devam yoksa biraz daha toparlanıp meguiars yada 3M ürünlerine geçiş yapmak lazım demektir. Detailing forumlar atas ismini çok duyunca denemek istedim.

Çağrı çok övüyor srp yi ben kullanmadım ama vardır bir hikmeti...
Ben nxt kullanıyorum çok güzel parlaklığı var kalıcılığı idare eder... Bir dene bakalım...

Çağrı çok övüyor srp yi ben kullanmadım ama vardır bir hikmeti...
Ben nxt kullanıyorum çok güzel parlaklığı var kalıcılığı idare eder... Bir dene bakalım...

Olmadı bu ayın sonunda bir tane alayım ondan da bulunsun kenarda :)