Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...

hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

lt818 link' Alıntı:
Hayirli olsun yeni araciniz,Allah kazadan beladan, bilerek arac cizen nesepsiz insanlardan,aracin ustune kapi acanlardan uzak tutsun insaallah
Keyifli surusler dilerim steeringwheel victoryy
HaKaN link' Alıntı:
Hayırlı olsun aracınız, keyifle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
ali-eti link' Alıntı:
hayırlı olsun kazasız sürüşler....
by_lotto link' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
Hyjal link' Alıntı:
Şükür kavuşturana , benimkinin de eli kulağında :) :) Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
BurakyNk link' Alıntı:
Hayırlı Olsuın..
ulas79 link' Alıntı:
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Buradan öğrendiğim bilgiler doğrultusunda ilk güzelliği plakaya yaptım. Zaten plakayı kendi bulunduğum yerde çıkarttırmıştım, kenarlıkları sildim, sonra da Double montage bant ile servisin yolunu tuttuk babamla. Adamlar illa ısrar ettiler önce bantımız yok yapıştıramayız vidalayacağız dediler, hayır dedim yanımda var bant benim... Sonra neyse bandı aldı benden usta gitmiş yatay yapıştırmış, "sonra senin bant yetmedi hocam" dedi. Baktım üst şeritleri de başka marka çift taraflı bantla yapıştırmış. Dedim hani yoktu... Kem küm mem küm... Neyse babam bile olmaz öyle plaka düşer demesine rağmen yapıştırdıktan sonra "Süper oldu ya, çok güzel göründü ben de corsaya bakıyım olurmu ki acaba böyle" demeye başladı.

Babam aracı teslim alırken yardımcı olmak ve ziyaret amaçlı bir gece önce 600 km yolda kendi aracını kullanarak gelmişti. Sonra usta hocam buyrun hayırlı olsun dedi uzattı ruhsatı, ben de babama şöfor koltuğunu gösterdim tabi. Çorluya oturduğum sitenin önüne ulaştığımda, babamın manevra yaptığını farkettim, "Şuna bir nazar boncuğu çevşen falan alalım" :) Orada j kasanın ilk çıktığındaki reklamdaki slogan aklıma geldi, Yol hiç bitmesin isteyeceksiniz miydi öyle bişeydi sanırım. Gerçekten harika bir yol tutuş, sürüş keyfi var arabada. Allah isteyen herkese bu aracın full + full lerini nasip etsin. Arkadaşımın dediği gibi de kötü niyetli insanlardan uzak tutsun sadece araç konusunda değil her ortamda bizleri.

sürüş keyfinizin hiç bozulmamasını dilerim hayırlı olsun

volkan link' Alıntı:
sürüş keyfinizin hiç bozulmamasını dilerim hayırlı olsun
Teşekkürler. Herkes için geçerli olsun bu dileğiniz.

Arkadaşlar birde dün kapalı otoparkta kapı açıkken Rolanti sesini dinleyim derken, bir de gaz veriyim dedim, şuna dikkat ettim, Rolanti deyken gaz verdiğimde sanki "egsoztda bir kapak varmış da o açılıyormuş" gibisine bir anlık ses duyuluyor. Acaba otoparktaki hava akımından mı kaynaklanıyordur bu? Rolantideyken her gazı pompalamada 0.5 sn lik dilimde falan duyuluyor bu ses. Yeni aracın motorunu çok dinlememek de gerekiyor olabilir mi acaba? Daha 100 km yol gitmiş bir araç sonuçda.

Hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin,tadını çıkartırsın. İlk zamanlar çok dinliyoruz ama dinlememek lazım. Tadını çıkartın aracın.

Plakalar güzel olmuştur resimleri beklyoruz. Biliyorsun aynı bayiden aldık ben kaç kere söylememe rağmen plakayı vidalamıştı tampona gittiğimde. Pişkin pişkin sırıttılar. Sen plakalar sende olduğu için yırttın bu durumdan. Hiç dinlemiyor vidalıyorlar plakaları. Böyle basit birşeyi dinlemeyen yere servise gider miyim? Gitmem.

Burock3427 link' Alıntı:
Hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin,tadını çıkartırsın. İlk zamanlar çok dinliyoruz ama dinlememek lazım. Tadını çıkartın aracın.

Plakalar güzel olmuştur resimleri beklyoruz. Biliyorsun aynı bayiden aldık ben kaç kere söylememe rağmen plakayı vidalamıştı tampona gittiğimde. Pişkin pişkin sırıttılar. Sen plakalar sende olduğu için yırttın bu durumdan. Hiç dinlemiyor vidalıyorlar plakaları. Böyle basit birşeyi dinlemeyen yere servise gider miyim? Gitmem.
Dostum teşekkür ediyorum. Aslında biraz da kızdım dün ben. Gitmeden 3 saat önce telefon ettim ben geliyorum hazırlayın diye. Gittim 1 saat bekledik. Arac hazırlanıyor hazırlanıyor. Dedim ben aradım yani aramasam akşam falan teslim edeceksiniz. Neyse bayan olunca satış temsilcisi tavrın kibar oluyor. Dışarda bekledik çayımızı içtik acele ettirmedik çünkü aceleye getirince biliyorsun biryeler canını sıkar.

Senin dediğin gibi adamlar bu plaka işini çok ciddiye almış, delecek illa ki... Ben plakaları vermedim tabi. 2 defa istediler. Aracı getirin ben takarım dedim. :) Sonra getirdiler. Aldılar dedim burası kıvrımlı olacak hemen takmayın :) Amca bakıyr tabi. Sonunda taktım. Fotoları en yakın zamanda atarım inşalla

Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı

oki link' Alıntı:
Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı
Teşekkür ederim Okan bey. Herkese kazasız belasız sürüşler.

Aracınız hayırlı olsun :)

Geri