Ynt: Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lt818 link' Alıntı:Hayirli olsun yeni araciniz,Allah kazadan beladan, bilerek arac cizen nesepsiz insanlardan,aracin ustune kapi acanlardan uzak tutsun insaallah
Keyifli surusler dilerim steeringwheel victoryy
HaKaN link' Alıntı:Hayırlı olsun aracınız, keyifle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
ali-eti link' Alıntı:hayırlı olsun kazasız sürüşler....
by_lotto link' Alıntı:aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
Hyjal link' Alıntı:Şükür kavuşturana , benimkinin de eli kulağında Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
BurakyNk link' Alıntı:Hayırlı Olsuın..
ulas79 link' Alıntı:hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Teşekkürler. Herkes için geçerli olsun bu dileğiniz.volkan link' Alıntı:sürüş keyfinizin hiç bozulmamasını dilerim hayırlı olsun
Dostum teşekkür ediyorum. Aslında biraz da kızdım dün ben. Gitmeden 3 saat önce telefon ettim ben geliyorum hazırlayın diye. Gittim 1 saat bekledik. Arac hazırlanıyor hazırlanıyor. Dedim ben aradım yani aramasam akşam falan teslim edeceksiniz. Neyse bayan olunca satış temsilcisi tavrın kibar oluyor. Dışarda bekledik çayımızı içtik acele ettirmedik çünkü aceleye getirince biliyorsun biryeler canını sıkar.Burock3427 link' Alıntı:Hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin,tadını çıkartırsın. İlk zamanlar çok dinliyoruz ama dinlememek lazım. Tadını çıkartın aracın.
Plakalar güzel olmuştur resimleri beklyoruz. Biliyorsun aynı bayiden aldık ben kaç kere söylememe rağmen plakayı vidalamıştı tampona gittiğimde. Pişkin pişkin sırıttılar. Sen plakalar sende olduğu için yırttın bu durumdan. Hiç dinlemiyor vidalıyorlar plakaları. Böyle basit birşeyi dinlemeyen yere servise gider miyim? Gitmem.
Teşekkür ederim Okan bey. Herkese kazasız belasız sürüşler.oki link' Alıntı:Hayırlı olsun.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın aracınızı