Ynt: Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HaKaN link' Alıntı:Buün garaj da nxt cila yaparken arkadan beyaz bir edition geçti saat bir gibi
Sizdiniz galiba görmediniz beni
ttt35 link' Alıntı:Hayırlısı olsun
wolkanozcan link' Alıntı:Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah
polaryus link' Alıntı:Hayırlı olsun...
tomacco link' Alıntı:şimdiden hayırlı olsun.
Source link' Alıntı:Hayırlı olsun kazasız belsız sürüşler.
sahinakpul link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun
sahinakpul link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun
HaKaN link' Alıntı:Buün garaj da nxt cila yaparken arkadan beyaz bir edition geçti saat bir gibi
Sizdiniz galiba görmediniz beni
yağmur06 link' Alıntı:kaan bey hayırlı olsun.kaça aldınız acaba aracınızı ve hangi renk.aracın gidişatı ivmelenmesi nasıl.kasa ağır kalıyo mu.bende astra alıcam şu an araştırma safhasındayım.sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olcam.şimdiden tşk
onur1982 link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun.Nasipse aynısından 3-4 aya kadar bende almak istiyorum.merak ettiğim enjoy pluslardaki hareketli kol dayama sistemi editionlarda standartmı?Varmı mesela sizin araçta?
Aynen Metin bey bahsettiğiniz gibi bir sistem.ileri geri kayması çok orijinal gelmişti bana ve araştırdım bir türlü editionda ne durumda diye bulamadım.bu hafta kavuklarda işim var umarım öğrenebilirim.dinojasie link' Alıntı:hareketli kol dayama da mekanizma öne geriye dogru hareket edebiliyor. ayrıca alttaki mandala bastıgınızda yukarı dogru açılıp eşya koyma gözü ortaya çıkıyor. sizinki de böyle mi. kol dayama varsa farklı olacagını zannetmiyorum