Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun bekleyişten sonra ben de kavuştum bu güzel arabaya...

kaanrevan link' Alıntı:
Hareketli kol dayama derken? Kol Dayama var araçta, ancak hareketli kol dayama mı bilmiyorum. Enjoylarda park freni olduğu için farklı olabilir. Açıkcası farkı tam bilmiyorum. Enjoy olan arkadaşlar daha iyi bilirler.
Unutmadan bir soru daha,sipariş verdikten sonra kaç ay yada hafta beklediniz acaba?

onur1982 link' Alıntı:
Aynen Metin bey bahsettiğiniz gibi bir sistem.ileri geri kayması çok orijinal gelmişti bana ve araştırdım bir türlü editionda ne durumda diye bulamadım.bu hafta kavuklarda işim var umarım öğrenebilirim.
Mandal var kapağı açıyorsunuz. İçine birşeyler koymanız için göz mevcut. Ancak ileri geri oynadığını sanmıyorum. Yani denemedim açıkcası. Ancak el freni olduğundan editionlarda biraz farklı olabilir. Az sonra ineceğim aşağı, deneyip sonucu yazarım akşam. Ancak bu gizli gözlerden yok. 3 tane bardaklık gibi boşluklar mevcut editonda.

onur1982 link' Alıntı:
Unutmadan bir soru daha,sipariş verdikten sonra kaç ay yada hafta beklediniz acaba?

20 Gün bekledim. O da renk için. Aslında epey renk vardı ellerinde ama ben ısrarla beyaz istemiştim.

A14NET link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Yaşadığınız duygular çok güzel...

Teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir duygu 0 km aracı kullanmak. Allah herkese nasip etsin.

onur1982 link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.Nasipse aynısından 3-4 aya kadar bende almak istiyorum.merak ettiğim enjoy pluslardaki hareketli kol dayama sistemi editionlarda standartmı?Varmı mesela sizin araçta?

Arkadaşımda edition var hareketli kol dayaması standart

ttt35 link' Alıntı:
ևok teşekkür ederim takmıştım iyice öğrenemeyince uzun zamandır  ;D el freni sorun yaratır olmaz diye düşündüm hep ama cevap olumlu yani sağolun.

Rica ederim  okkk

ttt35 link' Alıntı:

Hocam ben dün akşam baktım ama hareket göremedim :) Sadece üst kapak açılıyor o kadar. İleri geri hareket yok. Kaçırdığım bir nokta varmı diye baktım ama pek hareket edecek bir durumu yoktu sanki. Bu aralar pek aracı kurcalayamıyorum. Çoğunlukla benzinli araç kullanmadığım için aracın sürüşünü kavramaya çalışıyorum. Gözden kaçırmış da olabilirim ama. :)

kaanrevan link' Alıntı:
Hocam ben dün akşam baktım ama hareket göremedim :) Sadece üst kapak açılıyor o kadar. İleri geri hareket yok. Kaçırdığım bir nokta varmı diye baktım ama pek hareket edecek bir durumu yoktu sanki. Bu aralar pek aracı kurcalayamıyorum. Çoğunlukla benzinli araç kullanmadığım için aracın sürüşünü kavramaya çalışıyorum. Gözden kaçırmış da olabilirim ama. :)
Simdi arkadasa sordum ileri geri hareket ediyormuş

ttt35 link' Alıntı:
Simdi arkadasa sordum ileri geri hareket ediyormuş
Ben az sonra ineceğim :) Biraz daha zorlayım bakalım oynayacak mı. Akşam ona göre yazarım.

Geri