Ynt: Uzun yol için öneriler?
Bekliyorum kardeşim
turbocosmo61 link' Alıntı:Tolga bey varınca size haber verecem mutlaka
Bekliyorum kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turbocosmo61 link' Alıntı:Tolga bey varınca size haber verecem mutlaka
turbocosmo61 link' Alıntı:Teşekkürler Hakan bey tavsiyeleriniz için kesinlikle dikkate alacam.İstikamet olarak da Bolu Gerede üzerinden Yalova- Bursa,sonra Balıkesir düşünüyorum,ki en uygun rota bu gibi duruyor.
002tuhaffeketen link' Alıntı:Samsun üzerinden Merzifon-Gerede güzargahını izleyeceksiniz sanırım. Merzifondan sonra osmancık tosya ılgaz kurşunlu çerkeş civarlarında çok dikkatli olun. Bu civarda çok kaza oluyor. Ayrıca yol bir anda tepe üstü falan farketmeksizin hiç uyarı olmadan bitebiliyor. 30 cm lik düşük banketler vardı. İzmit civarında otoyoldan çıkacaksınız. Sonrasında uzun virajlı yokuşlar var. Mümkünse karanlığa kalmayın. Ben geçen sene aynı güzergahtan Bursa ya gittim. Dehşet kamyon trafiği var.
045thumbsup 045thumbsupTolga KARACA link' Alıntı:Bana uğrayabilirsin mesela
eketen link' Alıntı:Samsun üzerinden Merzifon-Gerede güzargahını izleyeceksiniz sanırım. Merzifondan sonra osmancık tosya ılgaz kurşunlu çerkeş civarlarında çok dikkatli olun. Bu civarda çok kaza oluyor. Ayrıca yol bir anda tepe üstü falan farketmeksizin hiç uyarı olmadan bitebiliyor. 30 cm lik düşük banketler vardı. İzmit civarında otoyoldan çıkacaksınız. Sonrasında uzun virajlı yokuşlar var. Mümkünse karanlığa kalmayın. Ben geçen sene aynı güzergahtan Bursa ya gittim. Dehşet kamyon trafiği var.
alzheimer ilaçların bendenTolga KARACA link' Alıntı:Sen bu güzergah isimlerini aklından mı yazdın?
İsim hafızam hepten gitti benim, hadi hayırlısı sanırım çok mutlu (!) bir ihtiyarlık bekliyor beni!
dinojasie link' Alıntı:alzheimer ilaçların benden