Uzun yol için öneriler?

Ynt: Uzun yol için öneriler?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bazı arkadaşlar sıcak asfaltla kaplı yolları beğenmiyorlar, kendilerince de haklılar ama bizim buralarda daha gerçek asfalt bile yok.

Şuan eskisi gibi mıcır vb olmasa da hala aracı zorlayacak çukur ya da tümseklerden bolca var, Balıkesir - Edremit istikametine gelecek arkadaşların duble yollar dışında sabırlı, takip mesafelerine özenli bir sürüş sergilemeleri çok önemli.

Yapmayın ya Tolga bey,soğutmayın beni yoldan:)

Kazasız belasız, hayırlı yolculuklar. Yolculuk esnasında ağır yemek yemekten kaçınıp bol su içmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca herkesin bildiği gibi uykusuz ve yorgun yola çıkmayın derim 045thumbsup, şahsen cezasını çok çektim... :(

Teşekkürler Sn.thejazz ve Sn.UNS tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için.

turbocosmo61 link' Alıntı:
Yapmayın ya Tolga bey,soğutmayın beni yoldan:)

Yok canım öyle göz korkutacak bir sıkıntı yok sadece bu aralar yoğunlaşan trafik ve yer yer yol çalışması yüzünden aceleci olmayın trafik vb sıkıştığında sakin ve sabırlı olun diyorum.

Ben de bu Cuma akşamı uzun bir yolculuğa çıkacağım iki haftalık Astram ile. İstanbul'dan hareketle Antalya/Adrasan, oradan Bodrum, İzmir ve Bozcaada ve İstanbul'a dönüş. Yaklaşık 2500 km.

Benim de Temmuz 16 itibariyle bir hafta 10 gün Yunanistan turum olacak :) Bakalım daha önce otobüsle yaptığımız yol nasıl keyifli hale gelecek.

benim bildiğim kadarıyla, duble yolların %90 ında radar uygulaması yapılıyor, hem kendi sağlığınız açısından hem maddi açıdan hızınıza dikkat edin..

kısmet olursa bende 13 temmuzda 3000 - 4000  km lik, Bozcaada, Altınoluk, Edremit (Akçay),  Ayvalık,  Cunda Adası (Alibey Adası)  ևeşme(Alaçatı) Kuşadası, Didim(Altınkum), Bodrum, İçmeler(Marmaris), Fethiye, Kaş...
gezisi yapmayı düşünüyorum, hem bu sayede aracımın yakıtını ve performansını test etmiş olucam...

burdan tüm tatile çıkacak arkadaşlara hayırlı ve kazasız yolculuklar diliyorum..

Teşekkürler Sn.by_lotto,size de keyifli ve iyi yolculukları dilerim.

Geri