Uzun yol için öneriler?

Ynt: Uzun yol için öneriler?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Sen bu güzergah isimlerini aklından mı yazdın?

İsim hafızam hepten gitti benim, hadi hayırlısı sanırım çok mutlu (!) bir ihtiyarlık bekliyor beni!

:) 

tomacco link' Alıntı:
kazasız belasız hayırlı yolculuklar.

Çok teşekkür ederim.

Bursa otoban çıkışı ile Kemalpaşa arası çok radar vardır hemen hemen her saat hatta gece bile...

Ama radar olmasa da hızın felaket getirdiğini unutmayalım...

Burock3427 link' Alıntı:
Bursa otoban çıkışı ile Kemalpaşa arası çok radar vardır hemen hemen her saat hatta gece bile...

Ama radar olmasa da hızın felaket getirdiğini unutmayalım...

Teşekkür ederim,Sn.Burock3427 :)

kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.  :)

bu arada ordu yollarını pek bilmesem de balıkesir edremit yolunda yolda hafif bozukluklar olabiliyor. çok mıcırlıydı ben en son gittigimde tolga abi daha iyi bilir. daha önceden başıma gelen bir olayda yanımdan son sürat geçen bir araç yolda bulunan mıcırları fırlatmıştı yüksek hızdan dolayı peşinden gidip sonra adamı kenara çektirtip özür diletmiştim. ben size kaput koruma yapmanızı öneririm uzun yol yapıyorsanız sıklıkla. ufak mıcır taneleri ister istemez kamyonlardan ya da yüksek hızda seyreden araçlardan fırlayabiliyor. iyi yolculuklar  :)

Yaptırmayı düşünüyorum zaten,fiyat bakıyorum şu sıra ,çünkü birkaç kişi de mutlaka yaptır demişti,işe yarar sanırım.

srd link' Alıntı:
bu arada ordu yollarını pek bilmesem de balıkesir edremit yolunda yolda hafif bozukluklar olabiliyor. çok mıcırlıydı ben en son gittigimde tolga abi daha iyi bilir. daha önceden başıma gelen bir olayda yanımdan son sürat geçen bir araç yolda bulunan mıcırları fırlatmıştı yüksek hızdan dolayı peşinden gidip sonra adamı kenara çektirtip özür diletmiştim. ben size kaput koruma yapmanızı öneririm uzun yol yapıyorsanız sıklıkla. ufak mıcır taneleri ister istemez kamyonlardan ya da yüksek hızda seyreden araçlardan fırlayabiliyor. iyi yolculuklar  :)
ben daha önce tam kaputa taş yemiştim o yüzden mıcırlı yollarda pür dikkat gitmek gerekiyor
ya öndeki araçtan hızlı gidip geçiceksiniz ya da arkadan hızla bir araç geliyorsa hızı azaltıp uzaklaşmak lazım
yoksa yandan hızla geçen bir araçtan taş gelip camı ya dakaputu mahvedebiliyor
bana gelen taş aynı şekilde arkadan hızla gelen bir araçtan gelmişti önce kaputa değdi ondan sonra ön cama çarpmıştı o günden bu yana mıcırlı yollarda pür dikkat giderim

Bazı arkadaşlar sıcak asfaltla kaplı yolları beğenmiyorlar, kendilerince de haklılar ama bizim buralarda daha gerçek asfalt bile yok.

Şuan eskisi gibi mıcır vb olmasa da hala aracı zorlayacak çukur ya da tümseklerden bolca var, Balıkesir - Edremit istikametine gelecek arkadaşların duble yollar dışında sabırlı, takip mesafelerine özenli bir sürüş sergilemeleri çok önemli.

Geri