Uzun yol İzlenimim 1486 KM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun yol İzlenimim 1486 KM

ben yolda gözle bir eğim göremedim belki de gözle hissedemeyeceğim eğim vardır.daha önce 215 in üstüne birçok kez çıkmıştım.bizim hbler ne kadar gidiyor max?

sallierim link' Alıntı:
ben yolda gözle bir eğim göremedim belki de gözle hissedemeyeceğim eğim vardır.daha önce 215 in üstüne birçok kez çıkmıştım.bizim hbler ne kadar gidiyor max?

5 km farkeder asagi yukari.

Keyifli bir yolculuk olmuş anlaşılan Deniz, bizim araçların uzun yol konforu ve sürüş keyfi gerçekten başarılı, astra j den önce astra h kullanıyordum 400 km yi geçen yolculuklarda araçtan dayak yemiş gibi iniyordum, astra j den keşke yol bitmeseydi diye iniyorum. :D

DarthWider link' Alıntı:
Keyifli bir yolculuk olmuş anlaşılan Deniz, bizim araçların uzun yol konforu ve sürüş keyfi gerçekten başarılı, astra j den önce astra h kullanıyordum 400 km yi geçen yolculuklarda araçtan dayak yemiş gibi iniyordum, astra j den keşke yol bitmeseydi diye iniyorum. :D
aynen öyle abi.600 km yol geldim bir 600 daha giderdim :)

astraowner link' Alıntı:
5 km farkeder asagi yukari.
Astra sedan max hız:193
Astra hb max hız:188

katalogda bu yazıyor ama görünen o ki reelde fark daha büyük

sallierim link' Alıntı:
Astra sedan max hız:193
Astra hb max hız:188

katalogda bu yazıyor ama görünen o ki reelde fark daha büyük
220 yapabiliyorsan hb de 210-215 rahat yapar. zaten 220 kadrandaki sapmayla 200 anca yapiyordur.

DarthWider link' Alıntı:

Ben de bazen tek başına yolda o kadar eğleniyorumki, acil ihtiyacı (!) bile elimden geldiğince erteliyorum!!

bu araçlarda 5 bin km gerçekten sınır gibi bişey araçtan turbo çıkıveriyor sonra :D ben de yaşadım ordan biliyorum

wave61 link' Alıntı:
bu araçlarda 5 bin km gerçekten sınır gibi bişey araçtan turbo çıkıveriyor sonra :D ben de yaşadım ordan biliyorum
aynen öyle.ilk yağını değiştikten sonra ve 5000 i geçtikten sonra performans tavan yapıyor :)

ilk yağı servis bakımındaki yağ mıdır hocam yoksa bakımı dışarıda mı yaptırmıştınız?

Geri