Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

ne mutlu size :) ben 75hp p207 ile gittim o yolu arada sırada zorlanarak  tırmandım. hatta bazen klimayı kapatmak zorunda kaldım :P  astrayla çok daha eğlenceli olur. bir de yolda durup muz almıştım araba bi anda muz kokusu doldu :) ilk defa muz bahçelerini de o zaman gördüm. dediğiniz gibi manzara harika  okkk
011ky.jpg

bir de bu otel vardı çok dikkatimi çekmişti
017pd.jpg

hllb link' Alıntı:
ne mutlu size :) ben 75hp p207 ile gittim o yolu arada sırada zorlanarak  tırmandım. hatta bazen klimayı kapatmak zorunda kaldım :P  astrayla çok daha eğlenceli olur. bir de yolda durup muz almıştım araba bi anda muz kokusu doldu :) ilk defa muz bahçelerini de o zaman gördüm. dediğiniz gibi manzara harika  okkk

Ben de muz almak için durduğumda bir manzara fotoğrafı çekmiştim paylaşayım onu :) 1 dk

İlk 2 fotoğraf Kaputaş Koyu olarak geçen ve viyadüğü yapımında birkaç işçinin vefat ettiği yerdir. Viyadüğün ordaki kayada işçilerin isimleri yazar.

Son fotoğraf da muz aldığım yerdeki manzara :)

img200907142161.jpg

img200907142174.jpg

img200907142227.jpg

hllb link' Alıntı:
uzun yol demişken, mersin taşucu - antalya arasındaki yoldan giden var mı? kimilerinin hiç beğenmediği, kimilerinin çok beğendiği bir yol. dar, virajlı, dağa çıkıp inmeli :) ben severim öyle yolları.  eski aracımla geçmiştim oradan bir kez, ama astrayla çok daha zevkli olur  steeringwheel

Geçen yaz geçtim o yoldan mersin -alanya yapmıştım. Müthiş keyif aldığım yolculuklardan biriydi.  

son resimdeki manzara harika. ama ben koyu göremedim :( çok güzelmiş. tabi ilk defa o yoldan geçtiğim için daha çok yola bakıyordum :) offf arabam gelse de bi uzun yola çıksam.. canım çekti

bana gidilecek yer çıktı bu yaz :)

drwaverunner link' Alıntı:
İlk 2 fotoğraf Kaputaş Koyu olarak geçen ve viyadüğü yapımında birkaç işçinin vefat ettiği yerdir. Viyadüğün ordaki kayada işçilerin isimleri yazar.

Son fotoğraf da muz aldığım yerdeki manzara :)
Ne güzel foto bunlar. Ülkemizin kıymetini bilmek gerek cennet cennet.

O yolu bende kullandım aşırı derecede viraj var iş için kullandığımdan baya stem etmiştim.
Ama nefis manzarası var.

hüseyintekin link' Alıntı:
O yolu bende kullandım aşırı derecede viraj var iş için kullandığımdan baya stem etmiştim.
Ama nefis manzarası var.
yol öyle olmalı ya :) dümdüz yolda, hele otobanda yada ank-esk arasında uykum geliyor benim

Walla şöyle bir uzun yola çıkasım geldi benim Sn. Hllb nerden de geldiniz bu konuya :)

Geri