Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şehirdışı belirleyici olmuyor ben otoban sürüşünden sonra mazot alınca menzil olarak 1200 km yi gördüğü biliyorum. Ama hiç o kadar gitmedi. yol bilgisayarı yanıltıyor. 1200 gösterdiğinde 1000 km + 60km ( bilgisayrda son gösterilen menzil) gidebildimEsmerce link' Alıntı:Aracımla hafta sonu ş.dışına çıkmıştım ve yol bilgisayarına göre ortalamam 6.6litre oldu, son aldığım yakıtla bir depoyla 700km ye ulaşmak mümkün görünüyor.
Esmerce link' Alıntı:Ş.dışından kastım Edremit - Çanakkale ve Edremit - Balıkesir yolları arkadaşlar; bu yollar dar, bozuk ve -özellikle Çanakkale yolu- dik rampa/virajlardan oluşuyor.
erdem link' Alıntı:[quote author=Esmerce link=topic=141.msg17220#msg17220 date=1300442552]
Ş.dışından kastım Edremit - Çanakkale ve Edremit - Balıkesir yolları arkadaşlar; bu yollar dar, bozuk ve -özellikle Çanakkale yolu- dik rampa/virajlardan oluşuyor.
1423 link' Alıntı:benim araç bugun 1000kmde yarın bursa'ya yola çıkmayı düşünüyorum.gidiş geliş 500km.
1.4 turbomu ilk 500km: 100km/h ve 3000deviri geçmeden ve zorlamadan kullandım.son 500 km yi de ankara-istanbul arası genel olarak sabit hızda kullandım.120km/h cc ile sabitledim ara sıra 140km/h ve 150km/h hızla da surdüm.aracı hem düşük devirde yani 6. viteste kullanmama rağmen hızlanmakta çok istekli.üstelik ortalama yakıt tüketimim 6.5 litre idi.astra j çok etkileyici araç.dikkatimi çeken şey :örneğin 2000devirde ilerlerken gaza biraz yüklenince hızlanma isteği 1saniye sonra daha fazla oluyor.tork 1850devirden sonra max.olsa da bu turbo kanatcık hızının maximuma ulaşma anı tahminim.işte ben biraz sabırlı davranıp gaza daha fazla yüklenmedim.araç zaten cevap veriyor.bence bu yüzden ekonomik gidebildim.astra j süper.iyiki bu aracı aldık dancee