Uzun Yol İzlenimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol İzlenimleri

Dün silivri-maşukiye maşukiye-silivri git gel arası 60 tl mazot yemişim

bedavadan hallice valla ben bir 90-100 yakmışımdır..

hız sabitleyici bence çok başarılı, uzun yolu geçtim şehir içinde bile sürekli açık durumda en küçük fırsatta bile aktif hale getiriyorum, F1 aracı kullanıyormuşum gibi şehir içi hızımı sürekli direksiyondan ayarlıyorum

eee bir de istanbul da dene istersen 011zaa  005hihih  011zaa

ist şehir içi sabitlicem 100e yara yara gitcem trafiği evill2

trk_187 link' Alıntı:
arkadaslar uzun yolda arac cok konforlu.. hic insan yorulmuyor.. sallama vs. yok.... ruzgar sesi yok.... yol tutus super.. asfalt sesi normal olculer icinde..... fren sistemi muthis... hemen cevap veriyor... cruse harika......  yakıt tuketimi guzel....

çok güzel özetlemişsin 3bravvo

çellocu link' Alıntı:
hız sabitleyici bence çok başarılı, uzun yolu geçtim şehir içinde bile sürekli açık durumda en küçük fırsatta bile aktif hale getiriyorum, F1 aracı kullanıyormuşum gibi şehir içi hızımı sürekli direksiyondan ayarlıyorum

kütahyada da yapabilirim herhalde... ama şehir içi trafik burada da kötü.... istanbullular neler çekiyordur... değil mi TRK :D

Bugün 3 tane video paylaştım işte :) İstanbulda neler çekiyoruz :)

uzun yol demişken, mersin taşucu - antalya arasındaki yoldan giden var mı? kimilerinin hiç beğenmediği, kimilerinin çok beğendiği bir yol. dar, virajlı, dağa çıkıp inmeli :) ben severim öyle yolları.  eski aracımla geçmiştim oradan bir kez, ama astrayla çok daha zevkli olur  steeringwheel

hllb link' Alıntı:
uzun yol demişken, mersin taşucu - antalya arasındaki yoldan giden var mı? kimilerinin hiç beğenmediği, kimilerinin çok beğendiği bir yol. dar, virajlı, dağa çıkıp inmeli :) ben severim öyle yolları.  eski aracımla geçmiştim oradan bir kez, ama astrayla çok daha zevkli olur  steeringwheel

Silifkeli olarak, ֖lüdeniz aşığı olarak her sene o yolu geçerim :) O yol manzarası ile Türkiye'nin en güzel yoludur. Kaş, Kalkan, Kaputaş Mağarası :) Geçtiğimiz yaz o yoldan benim Astra da geçti :)

20.000'i oralarda yaptık :)

Geri