Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hız sabitleyici bence çok başarılı, uzun yolu geçtim şehir içinde bile sürekli açık durumda en küçük fırsatta bile aktif hale getiriyorum, F1 aracı kullanıyormuşum gibi şehir içi hızımı sürekli direksiyondan ayarlıyorum
arkadaslar uzun yolda arac cok konforlu.. hic insan yorulmuyor.. sallama vs. yok.... ruzgar sesi yok.... yol tutus super.. asfalt sesi normal olculer icinde..... fren sistemi muthis... hemen cevap veriyor... cruse harika...... yakıt tuketimi guzel....
hız sabitleyici bence çok başarılı, uzun yolu geçtim şehir içinde bile sürekli açık durumda en küçük fırsatta bile aktif hale getiriyorum, F1 aracı kullanıyormuşum gibi şehir içi hızımı sürekli direksiyondan ayarlıyorum
uzun yol demişken, mersin taşucu - antalya arasındaki yoldan giden var mı? kimilerinin hiç beğenmediği, kimilerinin çok beğendiği bir yol. dar, virajlı, dağa çıkıp inmeli ben severim öyle yolları. eski aracımla geçmiştim oradan bir kez, ama astrayla çok daha zevkli olur steeringwheel
uzun yol demişken, mersin taşucu - antalya arasındaki yoldan giden var mı? kimilerinin hiç beğenmediği, kimilerinin çok beğendiği bir yol. dar, virajlı, dağa çıkıp inmeli ben severim öyle yolları. eski aracımla geçmiştim oradan bir kez, ama astrayla çok daha zevkli olur steeringwheel
Silifkeli olarak, Ölüdeniz aşığı olarak her sene o yolu geçerim O yol manzarası ile Türkiye'nin en güzel yoludur. Kaş, Kalkan, Kaputaş Mağarası Geçtiğimiz yaz o yoldan benim Astra da geçti