Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BugattiV link' Alıntı:1.4 t start stoplu sedan aracımla İstanbul -Ayvalık arası 302 km yol yaptım. Ortalama hız 75,4 km/h , ortalama tüketim 5,9/100km . Bazen 120-130 km hızla gittim. Bazen de 90-100 km'ye cc ile hızı sabitledim. Klima hep açıktı. Özet olarak oldukça keyifli ve yorucu olmayan bir yolculuktu. Yakıt tüketimi oldukça güzel geldi.
Katılıyorum ben Turbolulara LPG takıldığını bilmiyordum. Bu yüzden almamıştım.wings35 link' Alıntı:6.vitesin faydaları işte. benim araç 115bg olan uzun yolda tek eksiği 6.vites... keşke 1.4t alsaymışım
Tolga KARACA link' Alıntı:Edremit ten 01:20 de yola çıkıp sabah 9 gibi Ankara ya vardım, araç çamurluklardan gelen (ses kesen dolgular yerinden çıkmış - kronik) rüzgar sesi dışında gene ilk 2 saat neredeyse sıfıra yakın yogunluk verdi, kalan son 1 saatte ise sürekli oturmaya bağlı hafif ağrılar başlamıştı; uzun yolda ritmimi yakalamışsam durmayı pek sevmem çünkü..
Yola çıkarken 50km boyunca sert ve yüksek süratli kullanıma bağlı olarak ortalama tüketimde yaklaşık 10 litreyi gösteren ekran Bursa çıkışına geldiğimde 5.8 e inmişti, aslına o tempo ile daha da az yakması kesin gibiydi ama son depodaki Petrol Ofisi 95 bu aracın tüketimini biraz müsrifleştiriyor çoğu zaman.
Birkaç yerde anlık olarak yaptığım 200 - 210 ve 240Km hızlar, Kınık Maden suyu fabrikasından sonra yokuşları 180km ye varan hızlarda almam ile ekran 6.4 e yükseldi, Ankara girişinde ise 6.2 ye düştü.
şuan araç 3/4 deponun biraz fazlası ile 705km yapmış durumda parkta dinleniyor. greatt